Global Exploration Mongolë

Global Exploration Mongolë | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Erik Mies, ik ben 17 jaar en zit op het VWO op het Dominicus college in Nijmegen. Ik heb de kans gekregen om in samenwerking met Global Exploration (SGE) en het Dominicus college een wereldburger stage te beleven in Mongolië. 
Onder leiding van enkele docenten en een medisch begeleider zal ik mij het komende jaar goed voorbereiden op drie weken lange reis door Mongolië. Samen met 27 medestudenten ga ik mij in het land Mongolië verdiepen met behulp van vier doelen die centraal staan tijdens dit project.

Tijdens onze stage zullen de volgende vier doelen centraal staan:


- Wereldburger stage
Tijdens deze wereldburger stage is het belangrijk dat ik de culturele verschillen tussen Nederland en Mongolië leer kennen. Dit ga ik niet alleen doen in Nederland maar ook tijdens een drie weken lange stage in Mongolië zelf. Wij zullen als groep activiteiten organiseren met de lokale kinderen om samen te leren, sporten en zingen.


- Scholen voor scholen
Niet met lege handen reizen is ons streven. Wij werken samen met lokale scholen en initiatieven die onze financiële steun kunnen gebruiken zodat zij een nog betere en grotere impact kunnen hebben in hun directe omgeving en samenleving.


- Handen uit de mouwen 
In Mongolië gaan we zeker niet stilzitten. Samen met lokale leeftijdsgenoten ga ik de handen uit de mouwen steken en fysiek hulp bieden in Mongolië. De klussen die de groep gaat uitvoeren zijn gekozen door lokale partners, daardoor komt onze hulp op de goede plek terecht.


- Bewustwording in Nederland
Naast mijn eigen ervaringen is het erg belangrijk dat iedereen in Nederland bewust wordt van de cultuurverschillen tussen verschillende landen. Daarom ga ik doormiddel van presentaties en kleine projecten op school ook mensen buiten het Global Exploration project betrekken bij deze reis. 

Zo’n wereldervaring kost natuurlijk veel geld. Om precies te zijn €2700,00. De vliegreis van en naar Mongolië betaal ik zelf (€900,00). De overige €1800,00 moet ik bij elkaar krijgen met hulp van sponsoren. Zou u mij hierbij willen helpen?

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de site van Global-Exploration: www.global-exploration.nl  

Dankuwel voor uw steun! Mede door u kan ik deze fantastische reis maken!

Met vriendelijke groet,

Erik MiesEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.800,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.