Global Exploration Indonesië

Global Exploration Indonesië | Geld inzamelen
 
 
Help ons naar Indonesië!!!

Wij zijn Esmée en Willemijn. We zitten op 5 VWO en hebben de mooie kans gekregen om op wereldburgerstage te gaan naar Indonesië komende zomervakantie. Maar om die droom te verwezenlijken hebben we wel uw hulp nodig!

Wat gaan we doen?
We gaan 3 weken met de stichting global exploration naar Indonesië, daar gaan we:
bijzondere stichtingen helpen, zoals het
wild life rescue center. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met het beschermen en bevrijden van dieren in gevangenschap. Het doel is om zoveel mogelijk dieren weer uit te zetten in de vrije natuur. en we gaan ons inzetten voor een betere wereld.

Ook gaan we de detara foundation helpen, dit is een stichting die bezig is met het maken van duurzame dorpen waardoor kinderen een betere toekomst tegemoet gaat. Ze willen bewustwording creëeren onder de lokale bevolking over hun gezondheid en de leefomgeving.

Maar bovenal gaan we informatie uitwisselen over onze culturen en dingen leren van elkaar!

Wat hebben we nodig?
Zelf moeten we een eigen bijdrage betalen maar ook hebben we per persoon €1800 sponsergeld nodig om onze reis waar te maken.

Graag zouden we willen vragen of u de mogelijkheid heeft om ons te helpen om dit geld bij elkaar te krijgen. We zouden met uw sponsergeld al een heel groot stuk op weg zijn!
NL42RABO0191976946 tav E.H.E van Hoof NL06INGB0751568813 tav C.W van Soelen

bijschrift: doneeractie.nl global exploration 

Voor meer informatie willen we u doorverwijzen naar de site van global exploration (link in bio) en voor andere vragen kunt u ons natuurlijk altijd een prive bericht sturen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 205,00
Doel: € 3.600,00
5%

Deze actie is gesloten.