Global Exploration India 2018

Global Exploration India 2018 | Geld inzamelen
 
 
In juni van dit jaar ga ik samen met Global Exploration naar India!

Hoi allemaal,

Zoals sommigen van jullie weten ga ik in juni van dit jaar samen met 29 andere leerlingen en 6 docenten naar India! We volgen een wereldburgerstage met Global Exploration. Eenmaal daar zullen we verschillende plekken bezoeken om een steentje bij te dragen aan het leven van de mensen in India. We zullen bijvoorbeeld verschillende scholen bezoeken, om daar kleine lesjes te geven en te vertellen over het leven in Nederland. Daarnaast gaan we een lepradorp bezoeken en nog veel meer. Natuurlijk zullen we zelf ook veel leren van de mensen in India!

Om onze acties ter plekke te bekostigen moeten we allemaal €1800 sponsorgeld ophalen. Mede hiervoor heb ik een blog gemaakt waarop ik zal schrijven over de reis, de voorbereidingen en de avonturen die we in India beleven. (Dat laatste wel achteraf, want we mogen geen telefoon meenemen - ook nog een hele uitdaging ;-))

Het combineren hiervan heeft ervoor gezorgd dat ik een pagina heb gemaakt waarop een donatie kan worden gedaan (ieder bedrag is natuurlijk welkom!) en in ruil daarvoor is het mogelijk om de blog te lezen. Ik zal ongeveer 1x per week een stukje posten!

Doneren is hier mogelijk:
Na de donatie kun je me een berichtje sturen op Messenger met je emailadres en dan zal ik je een uitnodiging sturen om de blog te lezen.

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes,


EvelienEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 165,00

Deze actie is gesloten.