Global Exploration China

Global Exploration China | Geld inzamelen
 
 
Global Exploration China, sponsorgeld nodig voor Arme scholen!!

Beste lezer,

 

Mijn naam is Nick de Haardt, ik ben 14 jaar oud en kom uit Wijchen. Ik zit in 4 vwo van het Dominicus College in Nijmegen.

Graag wil ik u aandacht vragen voor het volgende: Aankomende zomer ga ik drie weken naar China op stage. Dit is georganiseerd via de organisatie Global Exploration (https://www.global-exploration.nl/landeninfo-china ) en het is een leerlingen project van school. We gaan in China scholen helpen. We gaan contact maken met de lokale bevolking, en ons verdiepen in de cultuur door informatie uit te wisselen, en samen te leren met Chinese kinderen. Maar de reis is veel groter dan deze drie weken. 

 

Het begon in september 2018. We kregen een infoavond en mochten ons inschrijven via een motivatiebrief en een sponsorplan, en op deze manier werd er door de school een groep uitgekozen om mee op reis te gaan. 32 kinderen gaan er mee naar China.

Nu is het echt begonnen. Nu, nadat ik ook gekozen ben om naar China te gaan, en er nog heel veel moet gebeuren.

 

Wat gaan we precies doen in China. We gaan in drie weken langs vijf scholen. Deze scholen hebben niet heel veel geld, of niet zo goed onderwijs. Op deze scholen blijven we een paar dagen en helpen we ze met bijvoorbeeld het verzorgen van lessen en het repareren van de school. Het hoofdproject van de reis is een school in Chengdu. In Chengdu gaan we naar een school voor kinderen met een handicap. Bij deze school zullen we vooral helpen met de school opnieuw opbouwen aangezien hij door het jaar heen flink is beschadigd.

 

Hiervoor zoeken we sponsors. De reis kost natuurlijk geld, en dat geld moet ergens vandaan komen. Zelf betaal ik 900 euro mee voor de reis maar daar moet ik nog 1800 euro sponsorgeld bij zien te krijgen. Nou vraag ik u om een bedrag mee te betalen. Dit hoeft zeker geen 1800 euro te zijn (mag natuurlijk wel), maar ieder bedrag telt. En voor de 1800 euro die iedere leerling inzamelt kunnen we mooie dingen doen in China. Naar de school in Chengdu gaat 8000 euro en de rest van het geld wordt verdeeld over andere goede doelen waar ik u zeker meer over kan vertellen in een sponsorgesprek.

 

Natuurlijk krijgt u er wat voor terug:

 

Er worden kaarten gedrukt en verstuurd vanuit China en er wordt een prachtig boek gemaakt van alle Global Exploration reizen van dit jaar. Om hiervoor in aanmerking te komen zijn de volgende bedragen van toepassing:

 

• Doneert u 25 euro krijgt u een groetkaart vanuit China.
 

• Bij een donatie van 100 euro wordt u naam of van de naam van uw bedrijf in het boek vermeld (8000 exemplaren) en krijgt u ook een exemplaar. Ook hier krijgt u een groetkaart.
 

• Bij een donatie van 500 euro krijgt het logo van uw bedrijf een mooi plaatsje in het boek (8000 exemplaren), het logo op de groetkaart en maximaal 5 boeken.
(Per 100 euro, 1 boek)

 

Met vriendelijke groet,

Nick de Haardt

Email:Nick.haardt@icloud.com

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 145,00
Doel: € 1.800,00
8%

Deze actie is gesloten.