Global Exploration China 2019 Merel van der Eijk | Geld inzamelen
 
 

Global Exploration China 2019 Merel van der Eijk

Global Exploration China 2019 Merel van der Eijk

Hoi,

Ik ben Merel van der Eijk, 17 jaar, en ik zit in mijn vijfde jaar VWO van het Dominicus College in Nijmegen.

Ik ga in de zomer van 2019 met school drie weken een geweldige reis naar China maken met de stichting Global Exploration. Wij zullen verschillende doelen opstellen in China, waaronder het helpen van de samenleving. Wij zullen daarom ook zeker niet stilzitten, maar de handen uit de mouwen steken. Global Exploration streeft vier hoofddoelen na:

1. Wereldburger stage
2. Scholen voor scholen
3. Handen uit de mouwen
4. Bewustwording in Nederland

Een van onze belangrijkste doelen is scholen voor scholen. We reizen naar een klein plaatsje op het platteland net buiten Chengdu om aan de slag te gaan op de Butuo Special Education School. Er gaat €8000,- van het totale sponsorgeld naar dit project. In Beijing bezoeken we middelbare scholen, waar we intensief aan de slag gaan met het geven van lessen. Ook gaan we in een tehuis voor oude mensen, die zelf geen familie meer hebben, activiteiten organiseren. Verder gaan we op het strand afval opruimen en een oude school opknappen. In deze weken verblijven we in gastgezinnen.

Voor deze goede doelen is natuurlijk sponsorgeld nodig! Het sponsorgeld zullen we ophalen door verschillende acties, zoals het verkopen van warme chocolade melk, een loterij, een sponsorloop en het benaderen van bedrijven. En zo hopen we dat we per leerling een bedrag van €1800,- euro ophalen, wat nodig is voor de stage en de projecten in China. Zelf moeten we €900,- betalen voor de vlucht en zit niet in het sponsorbedrag.


Global Exploration heeft de volgende sponsorpakketten:
• Vanaf een donatie van €25,- ontvangt u een groetkaart uit land van bestemming alle namen van de deelnemers erop.
• Vanaf een donatie van €100,- ontvangt u een groetkaart en een fotoboek (elke €100,- is 1 fotoboek, dus €200,- is 2 boeken etc.) De naam van uw bedrijf komt op de website en in het fotoboek.
• Vanaf een donatie van €500,- ontvangt u een groetkaart en 5 fotoboeken. Het logo van uw bedrijf komt op de website, in het fotoboek en op de groetkaart te staan.

De genoemde bedragen in de sponsorpakketten zijn richtlijnen, ieder bedrag is natuurlijk hartstikke welkom! 

Wilt u een bijdrage leveren aan de verbetering van de leefomstandigheden in China, maak dan een bedrag over. Zonder uw hulp kunnen we deze projecten niet uitvoeren. Wilt u een groetkaart of een fotoboek ontvangen, stuur dan een email naar merelvandereijk@outlook.com. 

 

Alvast super bedankt voor uw bijdrage!!

 

Groetjes Merel

https://www.global-exploration.nl/ 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3 donaties
€ 25,00
Doel: € 1.800,00
1%

Deze actie is gesloten.