Global Exploration China 2019 Max Loeffen | Geld inzamelen
 
 

Global Exploration China 2019 Max Loeffen

Global Exploration China 2019 Max Loeffen

Ik ben Max Loeffen, ik ben zestien jaar oud en zit in het vijfde jaar op het Dominicus College in Nijmegen. Via school heb ik de unieke kans gekregen om komende zomer drie weken lang op stage te gaan in China, samen met een groep medeleerlingen en leraren. Deze reis wordt georganiseerd door Stichting Global Exploration.

Ik was meteen erg enthousiast, omdat het me heel leuk leek om een hele andere cultuur te ontdekken en allerlei nieuwe ervaringen op te doen. In China gaan we langs in een bejaardenhuis, slapen we o.a. bij gastgezinnen en bezoeken we vele scholen. Daar gaan we geld investeren in het verbeteren van onderwijs en leefomstandigheden. Het is natuurlijk ontzettend leuk om tijdens een geweldige reis, ook veel mensen te kunnen helpen!

Deze reis wordt echter niet door school betaald. De kosten bedragen € 2.700,-. € 900,- spaar en werk ik zelf bij elkaar. De overige € 1.800,- ga ik met behulp van sponsoren ophalen.

Van dit sponsorbedrag wordt twee-derde geïnvesteerd in het onderwijs, de zorg, lokale economie, en duurzaamheid in China. Omdat wij met 32 leerlingen op reis gaan, gaat er dus bijna € 40.000,- naar China!

Daarom kom ik met de vraag: Zou u een bedrag willen doneren?

Alvast bedankt voor uw donatie!

https://www.global-exploration.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

30 donaties
€ 358,00
Doel: € 1.800,00
19%

Deze actie is gesloten.