Glimlach van een kind!

Glimlach van een kind! | Geld inzamelen
 
 
120 kilometer fietsen tegen kinderarmoede

Ik ben Otto Ebskamp en ik zet me in tegen kinderarmoede.

Ik zet een jaar lang alles aan de kant om 10.000 euro op te halen voor de strijd tegen armoede en voor het brengen van hoop en toekomst voor deze kinderen.

In oktober ga ik in Tanzania 120 kilometer met de mountainbike fietsen.

Ik krijg begeleiding van de 4e musketier. Met deze begeleiding word ik nog meer geïnspireerd om het doel te halen.

 

 

Wat doet Compassion.

We bevrijden kinderen in “Jezus” naam van armoede!!

Compassion pakt de wortel van de armoede in het leven van kinderen in arme gebieden aan. Om kinderen uit de greep van armoede te bevrijden is meer nodig dan alleen korte termijn hulp.

Ze hebben een diepgaande verandering nodig die alleen bewerkstelligd wordt door een lange termijn-programma. Waarin Christus Liefde centraal staat. Dit is de essentie van ons werk en we bereiken dit door samenwerking met de lokale kerken.

 

De 4e musketier is een mannenbeweging met als missie, inspiratie te bieden voor ieder mannen-hart en golven van gerechtigheid wereldwijd te brengen.

De 4e musketier heeft 4 pijlers, dat zijn de 4 G’s die centraal staan.

Van God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid.

 

Compassion en 4e musketier zijn twee organisaties die samen werken om het onrecht van de armoede te bestrijden. Tijdens het jaarlijkse event van de 4e musketier werd ik diep geraakt door de beelden van Tanzania en de kinderarmoede. Tanzania behoort tot de tien armste landen van de wereld.

 

Doordat ik zelf vader van drie zonen ben en het beste met ze voor heb, raakt deze kinderarmoede me diep in mijn hart. En daarom ga ik me een jaar inzetten om deze kinderen hoop en een toekomst te brengen.

 

Ik wil me met al mijn krachten inzetten voor deze reis. Zonder uw steun krijg ik niet voor elkaar.

Deze reis kost mij persoonlijk 3000 euro. Dat is voor mij erg veel geld. U kunt mij persoonlijk steunen door hier te doneren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.