Gilde4Bosnië

Gilde4Bosnië | Geld inzamelen
 
 
School opknappen in Bosnië

Wij zijn Viënna, Lotte, Mike en Femke en wij mogen in April mee naar Bosnië om een school op te knappen met stichting Out Of Area. Dit gaan we doen met een groep studenten van Gilde Opleidingen Venray. Wij moeten hier natuurlijk wel spulletjes voor meenemen uit Nederland zoals: kwasten, verfbakken enzovoort. Hier hebben we geld voor nodig en daarom vragen wij jullie hulp!

Wat is stichting Out Of Area? 

Stichting Out Of Area zet zich in voor mensen in gebieden waar het hard nodig is. Daarbij werken ze nauw samen met vrijwilligers uit Nederland, die letterlijk hun handen uit de mouwen steken en hun kennis ter beschikking stellen.

Door het aanbieden van educatieve activiteiten en het opknappen van onder andere scholen, jeugdcentra, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en instellingen voor mensen met een beperking verbeteren ze de leefbaarheid in die gebieden.

Dit doen de vrijwilligers niet alleen tijdens de uitvoering van het project, maar ook tijdens de voorbereiding in Nederland. Nu mogen wij met nog 40 anderen mee naar Bosnië in de week van 8 tot 12 April, om daar een basisschool op te knappen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

13 donaties
€ 338,00

Deze actie is gesloten.