Gilbert, Hoop, Liefde en Alternatieve Genezing

Gilbert, Hoop, Liefde en Alternatieve Genezing | Geld inzamelen
 
 

Lieve familie, vrienden en anderen,

Met een mengeling van verdriet en hoop deel ik mijn verhaal. Onlangs kreeg ik het moeilijke nieuws dat de immunotherapie voor melanoomkanker niet het gewenste resultaat heeft behaald. De kanker verspreidt zich verder en ik ervaar inmiddels al pijnklachten van de tumoren. De arts heeft aangegeven dat zij niets meer voor mij kunnen betekenen en dat ik nog 1 jaar te leven heb. De reguliere geneeskunde biedt alleen nog een medicijn om de uitzaaiingen iets te vertragen. Helaas heb ik namelijk een agressieve variant, de zogenaamde BRAF mutatie, waardoor de kanker sneller om zich heen grijpt dan bij normale melanomen. Dit medicijn zorgt ervoor dat de hoge snelheid van de BRAF mutatie wordt vertraagd. Echter na verloop van tijd raak ik resistent voor dit medicijn waarna ik nog maar 1 tot 2 maanden te leven heb.

Door bijwerkingen van de immunotherapie ontwikkelde ik een hypofyseontsteking en de ziekte van Addisson en moet ik blijvend medicatie slikken om in leven te blijven. Het instellen van medicatie omtrent de ziekte van Addisson is niet makkelijk. Omdat ik geen cortisol aanmaak, zijn stressvolle situaties funest, en moet ik vaak de doseringen van medicatie verhogen om stabiel te blijven. 

Ook de impact van steeds vervelende uitslagen, operaties en de frequente bezoeken aan het ziekenhuis, soms wel drie keer per week, hebben een zware psychische tol geëist. Ik sliep slecht, piekerde veel, voelde me overspannen en zag het niet meer zitten. Steeds moest ik mezelf weer oppeppen. 

In deze moeilijke tijd heb ik mijn hoop gevestigd op de kracht van alternatieve geneeswijzen. Artsen die kijken naar de hele mens en naar de oorzaak van een ziekte. Zo hoor en lees ik goede resultaten bij een combinatie van ozontherapie en vitamine C infusie, hyperthermie, de RSO kuur en Iscador injecties. Ik heb een goede kliniek gevonden die mij kan behandelen met behulp van deze therapieën. Helaas kan ik deze behandelingen niet zelf bekostigen, omdat deze niet door de zorgverzekering worden vergoed. 

De liefde van mijn leven, Nina, verpleegkundige en mijn steunpilaar, is bereidt wanneer ik zorgbehoevender word de volledige zorg te bieden. Dit betekent dat wanneer de zorgbehoefte intensiever wordt, zij niet meer kan werken en we voor extra financiële uitdagingen komen te staan. Daarom vraag ik jullie om hulp, vooral om de kosten van de alternatieve behandelingen te dragen. Of het nu gaat om een financiële bijdrage, het delen van mijn verhaal, of gewoon een bemoedigend woord - alles maakt een verschil. 

Samen met Nina en mijn dochter Floortje wil ik de tijd die mij nog rest, zo mooi en betekenis mogelijk maken. Ik droom ervan om een tijd door te brengen op een rustige plek in de natuur, iets wat mij mijn hele leven al heeft aangetrokken en ook zorgt voor heling. Een plek waar ik tevens familie en vrienden kan uitnodigen om samen mooie herinneringen te creëren. 

Jouw steun betekent de wereld voor mij. Het geeft me hoop op genezing, of mogelijk nog wat meer tijd in dit leven en de kans om nog waardevolle herinneringen te maken met de mensen die ik liefheb. 

Dank jullie wel, uit de grond van mijn hart, voor jullie steun en liefde in deze uitdagende tijd. 

Met liefde,

Gilbert, Nina en Floortje

Bij vragen of adviezen kunnen jullie mij een mail sturen naar: gilbert.schoor@icloud.com

 

 

 

Gilbert Schoor
21-01-2024

Lieve allemaal,

Doordat ik het bericht heel veel gedeeld heb op what's app is mijn app geblokkeerd. Daarom kan ik de komende 24 uur niet meer op what's app en niet persoonlijk reageren op jullie berichten. 

Hopelijk ben ik snel weer in de lucht.

Alvast dank jullie wel voor jullie donaties en liefdevolle berichten.

 

Liefs Gilbert


241 donaties
€ 23.152,00
Doel: € 70.000,00
33%