Gezinsweekend op een mooie boot

Gezinsweekend op een mooie boot | Geld inzamelen
 
 

In deze Corona crisis hebben veel mensen hun baan verloren of zijn ze in financielle problemen gekomen.

Op de school van mijn kinderen hoor ik schrijnende verhalen van ouders die niet op vakantie kunnen omdat het simpelweg niet te betalen is. Toen ik nog jong was ging ik geregeld met mijn ouders een weekendje weg met de boot van mijn grootouders. Het kostte niet veel maar mijn zusje en ik hadden de tijd van ons leven. Wij willen meer gezinnen deze ervaring laten hebben zonder hiervoor diep in de buidel te moeten tasten.

Hoe gaan we dat doen ? Via social media en via o.a. scholen willen we in contact komen met gezinnen met kinderen die het financieel moeilijk hebben en hun een weekend op een boot op het Tjeukemeer aanbieden. De ligplaats hebben we al dus wat de kosten betreft blijft er alleen maar diesel en eten voor het weekend over.

We hebben een boot gezien van 14 meter met 6 slaapplaatsen die je zonder vaarbewijs mag besturen. Aangezien mijn collega's en ik een bouwbedrijf hebben zullen wij met jullie donaties de boot aanschaffen en opknappen zodat er een gezellige kindvriendelijke sfeer op de boot is. Uitgerust met een klein zwemplatform de nodige zwemvesten en natuurlijk de vishengels die niet mogen ontbreken.

Graag zouden we ook van alle donateurs de contactgegevens wilen ontvangen van mensen in hun omgeving die het echt verdienen om eens een lekker ontspannen en zorgeloos weekend te krijgen.

Buiten deze actie zijn we ook bezig om een stukje grond te zoeken waar we een tweetal yurten kunnen bouwen om ook hiermee mensen een hart onder de riem te steken, zodra we een plek gevonden hebben zullen we ook voor de yurten een actie starten.

 

Alvast bedankt voor jullie donaties, en we hopen dat we snel de eerste gezinnen blij kunnen gaan maken.

We zijn momenteel al een website aan het ontwikkelen en hopen jullie snel te kunnen verwelkomen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.