Gezinshuis Felix Nota

Gezinshuis Felix Nota | Geld inzamelen
 
 

Een beetje hulp, helpt écht!

Wat fijn dat je de tijd neemt ons verhaal te lezen. Wij zijn Randy (49) en Harm (43) Falkenburg en zijn op zoek naar funding voor ons Gezinshuis. Vanaf 2000 zijn wij een stel en in 2006 getrouwd. Na fijn leven, veel reizen en druk met onze carrières (Randy, twee fysio-praktijken, Harm; onderwijs) waren we klaar voor gezinsuitbreiding. Bij een relatie tussen twee mannen, gaat dit niet vanzelf. Alle opties stonden open maar wij kozen voor pleegzorg. 

In juni 2018 mochten wij, na de VESP training, onze pleegkind Gabriël verwelkomen. In 2019 kwam daar ook het 2-jarige broertje van Gabriël, Nathan bij. Een kind komt niet zomaar in de pleegzorg maar dankzij een open hart, begeleiding van zorginstanties en behandelaars, zien wij onze jongens opbloeien.

 

Omdat de kinderen floreren, vroeg de gezinsvoogd in 2021 of er ruimte was voor nog een kindje. Wij zeiden volmondig ‘JA’ en sinds oktober 2021 versterkt Jaylinn (1,5 jaar) ons team. Want naast een familie, zijn we vooral een team wat er voor elkaar is en voor elkaar zorgt.

 

Wat vragen we van jou? Nou ja, geld dus (want; crowdfunding ;-)). Waarom? Omdat we graag nog meer kinderen willen helpen en een echt Gezinshuis willen starten. Alle papieren zijn al in orde en we hebben al een prachtige naam voor het huis; Felix Nota. Wij streven ernaar om ieder kind een eigen kamer te geven en er moet voldoende speelruimte zijn. Zowel binnen als buiten. De nabijheid van een school en (sport)activiteiten is ook belangrijk. Wij werken veel en hard en kunnen het huis, ofwel de hypotheek, zelf betalen. Maar, voor een huis van deze grootte, is de overdrachtsbelasting behoorlijk. Om de aankoop te kunnen doen hebben we jouw hulp nodig! 

 

Als het lukt, kopen wij een huis waar wij met 6 pleegkinderen kunnen wonen (plus 1 crisisplaatsing). We beiden 24 uurs-zorg en liefde in een gezinsomgeving met twee vaste professionele opvoeders. Help jij ons (en de kinderen)? 

 

Liefs,

 

Harm & Randy

wil je meer informatie, dat kan altijd stuur dan gerust een mail naar 

Gezinshuisfelixnota@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0% / 78 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.