Gezinnen in nood helpen vakantie etc

Gezinnen in nood helpen vakantie etc | Geld inzamelen
 
 

Beste,

Mijn naam is Hendrika en ben een moeder van 3 kleine kinderen, ik ben gezegend met een mooie baan en lieve vrienden om mij heen. Wat  mijn hart breekt is als ik bijvoorbeeld een programma aan het kijken ben en wat voor verhalen ik hoor om mij heen en lees en zie hoe sommige gezinnen het niet kunnen redden en geen leuke dingen kunnen doen met de kinderen, en ik ben heel erg geschrokken hoe veel gezinnen dit meemaken. Kinderen komen op school er word gevraagd wat ze hebben gedaan bijvoorbeeld in de vakantie en ze kunnen eigenlijk niets zeggen daarop omdat ze het geld er niet voor hebben, ze kunnen niet naar een pretpark, niet op vakantie etc. Deze tijd is het zelfs zo erg dat de kinderen ervoor gepest worden en worden uitgelachen. Ik wil dat ieder kind en iedere ouder een glimlach op zijn of haar gezicht kan hebben als ze horen dat ze iets leuks kunnen doen met de kinderen en hierop altijd kunnen terugdenken. Dat is wat mijn doel en streven is. Ieder kind en iedere volwassen verdient dit wat er ook in zijn of haar leven gebeurd is. Ik heb hulp nodig door middel van donaties om dit te kunnen doen en dit te kunnen blijven doen. Hoe meer donaties hoe meer gezinnen ik kan helpen, ik heb al enkele aanvragen binnen gekregen van gezinnen en zou graag hun wensen willen waarmaken. Als er gezinnen zijn die hetzelfde meemaken en niks kunnen doen ivm financiële problemen etc kan je je verhaal sturen naar mijn email hendrika.1989@outlook.com.

Ik hoop dat er vele donaties mogen komen zodat we voor vele gezinnen iets kunnen betekenen om het toch iets gemakkelijker te maken.

 Alvast heel erg bedankt voor het delen en het doneren, er is een site in de aanmaak en ik zal daar de foto's etc plaatsen van de gezinnen die we hebben kunnen verrassen. 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.