Gezin met 5 kinderen moeten geholpen worden | Geld inzamelen
 
 

Gezin met 5 kinderen moeten geholpen worden

Gezin met 5 jonge kinderen moeten geholpen worden

Asalamou 3alaikom wa Rahmatullahi wa Barakatuhu

Via deze weg willen wij een oproep doen aan iedereen.

Er is een vreslijk drama voorgevallen in dit gezin. Het gezin bestaat uit 5 jonge kinderen. De moeder is een week na de geboorte van de tweeling gestorven doordat ze geen medische zorg kreeg. Ze overleed thuis vlak na het suikerfeest. (3Eid Sghir).

De oma heeft een tijdje bij haar kleinkinderen gewoond, maar kon de zorg niet aan en heeft ze achtergelaten. Alleen de vader is er nog en die heeft moeite om de kinderen op te voeden en voornamelijk voor eten te zorgen. De baby's hebben zorg nodig en vooral moedermelk, maar dat is op dit moment natuurlijk niet te verkrijgen dus krijgen ze poedermelk. Deze is gigantisch duur en de vader heeft geen vast werk, die leeft dag tot dag met wat hij verdient op straat.

Het gezin woont in Castigo vlakbij Fnidek een plaatsje in Tetouan en wonen in een huisje met 1 kamer en een ander klein kamertje wat als keuken wordt gebruikt. Er zijn gelukkig mensen uit Nederland die kleding hebben gedoneerd zoals jullie op de foto kunnen zien. Het is vreselijk te zien hoe deze kinderen zijn achtergelaten door familieleden, ze kunnen bij niemand terecht.

Stichting Simple Things gaat ze helpen met jullie hulp en de hulp van Allah, Allah zal de beloning aan alle donateurs niet verloren laten gaan.

Wilt u helpen dan ben ik en het gezin u zeer dankbaar, het geld gaat besteed worden aan voedsel, de zorg voor de tweeling, het opknappen van het huis en de andere kinderen.

De tweeling zijn 2 meisjes, dan heb je een meisje van 6 en 7 en een jongen van 4.

Wilt u doneren, hoe klein het bedrag ook is dan is deze zeer welkom via deze site of via

Stichting Simple Things

NL48INGB0002326477

ovv Gezin van 5 Fnidek

Geef uit op de weg van Allah subhana wa ta'ala, Allah zal je tegemoet komen in deze wereld of in het hiernamaals. Moge Allah jullie rijkelijk belonen voor jullie vrijgevigheid en jullie beschermen. Ameen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

90 donaties
€ 1.612,00
Doel: € 3.000,00
53%