Gezin helpen na ongeluk.

Gezin helpen na ongeluk. | Geld inzamelen
 
 
Door een ongeluk kunnen we alle hulp gebruiken.

Help een gezin!

Dat eerst bestond uit 5 personen nu gedwongen uit 8 personen bestaat na een ernstig ongeluk van de man die een alleenstaande vader is van twee kinderen. Een van de kinderen heeft alles gezien. Dat bracht ons dat we niet alleen de kinderen, maar ook de vader van de kinderen in huis te nemen. Om te voorkomen dat ze geen trauma op trauma zouden krijgen als ze ook nog een gescheiden zou moeten leven. Dit zou in niemand belang zijn.

Bijde kampen met problemen zwaar letsel en natuurlijk de  psychische problemen. Wij vangen ze met alle liefde van de wereld op en hebben ook ons eigen geld er in  gestopt onze woonkamer verbouwd zodat er een bed kan staan en alles geregeld rond om de kinderen school schoolspullen etc. Ze kunnen hier blijven tot dat alles goed is en gaat weer. Echter kan dit nog wel enige tijd duren. Financieel is dit voor ons best zwaar we zijn gewoon een doorsnee gezin. We hebben voor de kinderen/vader al heel wat moeten kopen hij was een zelfstandige maar door het ongeluk krijgt hij geen inkomen binnen.
Daarom is alle steun die we kunnen krijgen geweldig want twee gezinnen onderhouden is voor ons heel zwaar en Eigelijk ook niet te doen.  Maar een ander oplossing is er ook niet.

Groetjes Melissa Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00