Geld inzamelen | GEVEN OM EN AAN HONDEN MET EPILEPSIE
 

GEVEN OM EN AAN HONDEN MET EPILEPSIE

Door uw hulp helpt u honden met epilepsie aan een spaarpotje.

Beste mensen.

Door uw financiele hulp helpt u honden met epilepsie aan een spaarpotje zodat wij ook een beetje mee kunnen helpen om het ergste leed te verzachten. 

Epilepsie komt heel vaak voor bij honden. Het is een rot ziekte en gaat gepaard met aanvallen waardoor honden hersenbeschadigingen kunnen oplopen. Om alles goed onder controle te houden zijn deze honden aangewezen op levenslange medicatie en onderzoeken. De voorgeschreven medicatie zoals Pexion, Phenoral, Epikal e.a. hebben veel ongewenste bijwerkingen. Bezitters van deze honden zijn dag en nacht bezig om zo goed mogelijk voor hun hond te zorgen want ze kunnen ernstige verwondingen oplopen. Wilt u meer van deze ziekte afweten dan kunt u kijken op http://www.epilepsiebijhonden.nl/

Waarom deze crowdfundactie?

1. Dierenarts en neuroloog moeten vaak ingeschakeld worden. Niet iedereen is verzekerd en als je wel verzekerd bent keert de maatschappij slechts 50% uit omdat het een chronische ziekte is.

2. Om vast te stellen of het epilepsie is of bijvoorbeeld een hersentumor wordt een MRI scan aangeraden.

3, De medicatie is vrij prijzig en vooral als we alles uit eigen middelen moeten betalen kan dat vaak voor problemen zorgen zodat uitzetting of euthanasie te vroeg overwogen wordt!

Veel over epilepsie kunt u lezen op de volgende faceboekpagina van CindyPals

https://www.facebook.com/groups/544024052323849/

Graag willen wij mensen met epileptische honden helpen maar dat hangt af van de donaties die wij ontvangen. Op deze pagina kunt u zien hoeveel er gedoneerd is. 1 keer per maand wordt het gedoneerde bedrag op de rekening gestort. Stuur een mail en uw verhaal naar cindy@? met een cc naar rondegraaff@gmail.com en afhankelijk van de donaties ontvangt u een tegemoetkoming. Door dit bericht te delen wordt de kans op donaties alleen maar groter. 

Wij wensen u sterkte met uw trouwe viervoeter.

 

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.