getting back on track | Geld inzamelen
 
 

getting back on track

Liever gezond, hoe artsen coeliakie te laat erkenden.

Hallo,

 

Mijn naam is Marit, ondertussen 24 jaar oud en woonachtig in Groningen. Op mijn 14e hebben ze (bijna) te laat ontdekt dat ik geen eetstoornis had, maar coeliakie. 

(lees hier het verhaal:  )

Kort hier na, op mijn 15e, moest ik vanwege de oudere situatie het huis uit, op mijzelf wonen: herstellende van mijn ziekte en daarnaast traumatische ervarignen die ik nooit verwerkt had. Op (financiele) steun van mijn ouders kon ik niet rekenen. 

Door nooit iets met mijn trauma's te hebben gedaan, omdat ik bang was dat ik mensen niet kon vertrouwen heb ik er nooit iets aan gedaan en ervoor gekozen geld te verdienen in plaats van aan mezelf te werken. Maar ik wil het roer omgooien: Aan mezelf werken. Helaas heb ik nu een Wajong uitkering en is op mezelf wonen + een glutenvrij dieet erg duur, iets te duur eigenlijk. 

Ik heb op dit moment een schuld bij de Rabobank en het aflossen kost haast meer dan het heeft geholpen, voor mijn boodschappen (want de voedselbank heeft geen glutenvrije opties) zou ik heel graag een bijdrage willen inzamelen, om zo ook m'n schuld beetje bij beetje af te lossen en gezond eten voor mezelf te kopen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.