Get me around the world!

Get me around the world! | Geld inzamelen
 
 
Laat mij de wereld door een nieuwe bril bekijken, vol positiviteit en experiences!

Jaren lang heb ik de wereld bekeken door een bril van zware depressie, negativiteit, psychische problemen en vervelende ervaringen. 
De afgelopen paar jaar heb ik keihard gevochten om deze bril achter me te kunnen laten en mezelf en de wereld opnieuw te ontdekken op een positieve manier.
Na jaren lang knokken, vechten, strijden, bloeden, huilen, neervallen en weer opstaan heb ik eindelijk een punt in mijn leven bereikt waarop ik mijzelf in staat acht deze bril af te doen en een nieuwe op te zetten.

Al mijn hele leven wil ik ontzettend graag meer van de wereld zien dan alleen Nederland, ons koude kikkerlandje. Elke dag werk ik om geld bij elkaar te sparen om deze droom waar te kunnen maken, maar ondanks mijn strijdvaardigheid ben ik bang dit bedrag niet snel genoeg bij elkaar te krijgen.
Over een jaar wil ik weer beginnen met een opleiding op HBO-niveau zodat ik weer verder kan met het oppakken van een normaal studenten leven, zoals ik dat graag zou willen.

Ik heb ontzettend vaak moeten stoppen met mijn opleidingen vanwege mijn psychische welzijn wat mij ontzettend demotiveerde om verder te gaan met wat dan ook. Nu ik hier een stuk sterker in sta, ben ik er klaar voor om mezelf verder te ontwikkelen richting het positieve en de wereld zien hoort hier in mijn beeld bij.

 

HELP MIJ DE WERELD ROND! LAAT MIJ DE WERELD ZIEN EN ERVAREN IN AL ZIJN SCHOONHEID, NET ALS DAT U MISSCHIEN AL HEEFT KUNNEN DOEN.

Ik wil graag van mijn reis verslag doen door middel van vlogs en blogberichten die ik regelmatig zal posten op een daarvoor aangemaakte website (komt hier later vermeldt)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 110,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.