Gestolen Radio

Gestolen Radio | Geld inzamelen
 
 

Beste mensen,

Mijn naam is Chris de Weerd. Ben geboren in Ravenstein maar woonachtig in Eindhoven. Ook ben ik toevallig in Ravenstein als elektricien aan het werk. Ik heb 2 maanden terug een JBL Boombox 2 gekocht om voornamelijk op het werk te gebruiken. Een fijn muziekje op de bouw is wel fijn. Ik heb daar aangezien je als elektricien niet heel veel verdient hard en lang voor moeten sparen. 

Dinsdag 21 Juni werd mijn nachtmerrie werkelijkheid. Om 13:00 zette ik mijn gereedschap en Boombox als altijd in de container met de deur dicht om te gaan eten in de keet aan de andere kant van de bouw. Toen ik om 13:30 terug kwam was de Boombox verdwenen. Niemand op de bouw heeft iets gezien, en de camera beelden van de supermarkt daar tegen over kunnen ze niet voor me terug vinden. Waarschijnlijk is er gewoon iemand langs gereden is snel de container ingelopen, heeft een graai gedaan en is weggegaan. Er word op deze manier veel gestolen op de bouw. Ik zit nu zonder speaker, ben erg verdrietig en boos omdat ik ben bestolen van iets waar ik zo lang voor moet sparen. Ik wist niet meer wat ik moest doen naast aangifte bij de politie. Maar ja die geven al aan als je geen beelden hebt, dan hebben wij weinig aan een aangifte. Daarom kwam ik op het idee om het zo te doen. Schaam me er wel een beetje voor om eerlijk te zijn, maar ik probeer het gewoon. 

Beste mensen bedragen van klein tot groot worden uiterst gewaardeerd. Zodat ik weer enigszins fijn kan werken zonder rot gevoel bestolen te zijn. Ik heb al een hangslot uit de schuur getoverd om hem in het vervolg aan te leggen.

Met vriendelijke groet,

Chris de Weerd.

Bij donatie met berichtje of telefoon nummer stuur ik bij het behalen van mijn spaar doel een filmpje van mij zelf dansend met de Boombox op de achtergrond!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 400,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.