Geschorste docent Hoofdvaart College in Hoofddorp | Geld inzamelen
 
 

Geschorste docent Hoofdvaart College in Hoofddorp

Help de geschorste docent

U hoorde het waarschijnlijk al:


www.telegraaf.nl/nieuws/3206850/leerkracht-geschorst-na-beledigen-profeet


Deze held is geschorst na het 'beledigen' van de profeet. Wij hebben direct contact met deze docent en helaas is het volgende bekend geworden:

- Door het school reglement krijgt deze meneer geen doorbetaling, en kan geen WW aanvragen.
- Meneer wordt nergens meer aangenomen door deze beschuldigingen.
- Meneer heeft een koophuis en vaste lasten.
- Het is meneer zijn droom een cursus aan te bieden over religies waarbij hij zijn perspectieven geeft en feiten benoemd aan onwetende. Om een erkende docent te worden moet meneer hiervoor een heleboel cursussen volgen en misschien zelfs een nieuwe opleiding. Dit met de combinatie dat die nu geen baan heeft, is zeer problematisch voor meneer.

 

Wij willen graag meneer bijstaan in deze moeilijke tijd en hem helpen zijn dromen te realiseren. Dit niet alleen voor hem maar ook voor onze toekomstige jongeren. Iemand die de feiten benoemd moet juist als held worden gezien en we moeten een signaal afgegeven aan iedereen dat wij dit niet accepteren!

 

Laten we samen sterk staan als Nederlanders en laten zien dat wij klaar staan voor onze mensen in problemen en mensen die gebruik maken van hun vrijheid van meningsuitiging!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 39.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.