Gert z'n Geluk.

Gert z'n Geluk. | Geld inzamelen
 
 

Mijn vader Gert,

Vader van mijn twee broers, en van mij.

7 jaar geleden kreeg onze moeder, zijn vrouw plotseling longkanker.

Na nu inmiddels toen 42 jaar huwelijk, verliet mijn moeder zonder afscheid en binnen korte tijd het leven, en liet vooral mijn vader achter.

Mijn vader was eerder met pensioen gegaan om voor mijn moeder te zorgen, echter bleek dit te voorbarig.

Nadat mijn moeder overleed, moest mijn vadef het financieel uitzoeken omdat er een zogenaamd pensioen gat was van een jaar.

Deze kosten ging van de spaarbank, en vloog er door heen.

Enkele maanden later ontmoette hij een vrouw waar hij uiteindelijk financieel door is opgelicht, wat denk je? Al het geld was weg.

Daarop volgend heeft mijn vader wonderbaarlijk eenmaal een hartinfarct gehad, en een hersenbloeding. Hoeveel pech kan je in 1.5 jaar al hebben?

Het was nog niet genoeg, de staat van zijn woning verslonste, had nodig een opknapbeurt nodig maar tot heden is daar na 7 jaar nog steeds niks van gekomen want er is amper geld.

Mijn vader kreeg 3 jaar geleden plotseling het geluk weer een beetje terug, er kwam een andere vrouw in zijn leven, hij was niet rijk wel gelukkig, 2.5 jaar samen, bleek ook zij ongeneeselijk ziek en overleed kort na de uitkomst. 

Mijn vader had nu een dubbel gebfokdn hart, een slechte gezondheid, ondanks is daar nog diabetes bij gekomen, schulden, en is deze week zijn kostbaarste bezit total loss verklaard na een ongeluk. 

Mijn vader is er met een gebroken voet en ribben redslijk van afgekomen.

Ik kan zo nog even doorgaan met de pechvoorbeelden, maar zoals jullie waarschijnlijk begrijpen, wil ik het liefst maar een voorbeeld schrijven, 

Mijn vader met een glimlach in een fris geverfd huisje, iets wat financiele ruimte, en ik gun het hem zo erg om weer eens naar zwitserland te gaan voor een trein tour door de bergen.

Ik hoop dat jullie een kleinigheidje overhebben om samen met mij te proberen een bedrag te verzamelen zodat mijn vader eindelijk sdns de kans krijgt om die put eens uit te komen, en niet met een lege koelkast in een koud donker huis overleeft.

 

Ieder bedrag is welkom, en wordt uit de grond van mijn hart gewaardeerd!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.