Gerechtigheid voor vader die vecht tegen onrecht | Geld inzamelen
 
 

Gerechtigheid voor vader die vecht tegen onrecht

Gerechtigheid voor vader die strijd tegen de wraakzucht van zijn ex

Na 14 maanden stress, onzekerheid en strijd kwam de rechtbank met de uitspraak dat ik eindelijk mijn kinderen weer mocht zien.

Een hele bevrijding en de toekomst leek weer zonniger.. Leek, want schijn bedroog.

Mijn koopwoning die ook nog op naam van mijn ex stond had ik verkocht maar om mij toch maar dwars te zitten en de strijd te continueren besloot mijn ex om niet te tekenen met het gevolg een aankomende boete voor het in gebreke blijven en alweer een juridische strijd in het verschiet.

Als klap op de vuurpijl wou mijn ex ook de kinderen weer bij me vandaan houden door een heel ander verhaal op te hangen dan wat de mediator met haar besproken had.

Gelukkig na contact met jeugdhulp werd mijn ex daarvoor op de vingers getikt maar daarmee is de strijd nog niet gestreden..

Het is letterlijk 5 voor 12 omdat alles op losse schroeven staat en ook de koop van ons andere huis afhankelijk is van de verkoop van het oude.

Het is een schande dat vaders geen gelijke rechten hebben en dat er vrouwen zijn die kinderen gebruiken als wraakmiddel.. En als dat dan niet lukt dan maar helemaal iemand willen ruïneren .

 

Ik vraag u om uw steun, dit is iets wat ik niet meer alleen op red !!

Mijn dank is bij voorbaat groot.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 50.000,00
0%