Genezing in zicht!

Genezing in zicht! | Geld inzamelen
 
 

*** Zie UPDATES ***

Ik ben Merel de Groot, 32 jaar oud(inmiddels 33) en ik heb een zeer agressieve vorm van Melanoomkanker met uitzaaiingen, oftewel Stadium 4. Mijn verhaal is inmiddels bijna niet meer kort samen te vatten, maar ik ga het toch proberen;

Ik kreeg mijn volledige diagnose op 27 Augustus 2021. Op de 'top' had ik meer dan 40 tumoren in mijn buik, lymfe, si-gewricht, longen en hersenen. Genezen was volgens de artsen geen optie meer en ik zou dus 'levensrekkend' worden behandeld met immuuntherapie. Mijn eicellen invriezen omdat ik graag moeder wil worden was niet mogelijk. Dan zou ik misschien al te slecht zijn voor behandeling. Zonder behandeling zou ik het einde van 2021 niet meer halen.

Maar al snel bleek dat ik zeer allergisch was voor immuuntherapie en kreeg als gevolg o.a. een zware hersenvliesontsteking, leverontsteking en nierontsteking. Ik kreeg toen(sept. 2021) direct 6 dagen 'omkeertherapie' en mijn beleid werd aangepast van 'Levensrekkend' naar 'Palliatief'.

Ik had vanaf dat ik hoorde dat ik ziek was al veel gelezen en onderzoek gedaan naar diverse alternatieve therapieën. Toen ze mij vertelde dat het beleid gewijzigd werd en ik 3 maanden(tot eind november 2021) helemaal geen behandeling zou krijgen omdat mijn lijf dit niet aankon, ben ik gestart met een alternatieve kuur waar ik erg veel positieve ervaringen en wetenschappelijke onderzoeken over had gelezen. Dit betreft een variant op de RSO kuur.

De kuur heb ik gestart op 1 gram. En mijn leverontsteking was binnen een weekend verdwenen. Ook waren mijn bloedwaarden veel sneller goed dan verwacht. Op mijn eerstvolgende scan waren alle tumoren stabiel of iets verminderd. Dat was de eerste keer dat de artsen zeiden dat ik een bijzonder geval was....

Na dit goede resultaat had ik besloten dat ik de kuur wilde verdriedubbelen om een nog beter resultaat te behalen. Inmiddels ben ik bijna een jaar verder. En dat goede resultaat is me gelukt! Ik ging van meer dan 40 tumoren naar 0 Tumoren!!!!

En nu wil ik dus door... Genezing zo houden. Ik wil nu niet opgeven. Niet nu ik al zo ontzettend ver gekomen ben. Zelfs de optie om eventueel nog kinderen te krijgen ligt weer helemaal open.

Ik zal een driedubbele kuur moeten blijven gebruiken nog minstens 3 maanden. Dit om zelfs de kleinste restjes van cellen(die niet zichtbaar zijn op een scan) weg te krijgen. Daarna zal ik langzaam af moeten bouwen naar 2 gram, 1.5 gram om vervolgens nog een jaar lang 1 gram moeten gebruiken om te voorkomen dat het terugkomt.

Een driedubbele kuur kost mij een ruime 15.000 euro per 3 maanden. Jullie snappen dat ik hier echt jullie hulp bij nodig heb. Aangezien ik niet elke 3 maanden wil 'bedelen' probeer ik nu een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.

In het ziekenhuis zou ik 2 jaar immuuntherapie krijgen. Met dat als uitgangspunt komt de berekening voor 2 jaar mijn eigen kuur op 120.000 euro.

(Kosten voor deze site bedragen 0.85 cent per donateur + 6%  van de donatie + 21% over de 2 voorgaande bedragen) Dit gaat dus nog eens van het gedoneerde bedrag af.

Dit is mijn enige kans op genezing ❤ en dus op een langer leven dan 33 jaar, waar normaal gesproken het leven pas net begonnen is, dus ik probeer het toch!

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Delen wordt zeer gewaardeerd 🙏🏻🍀

Je kunt alles van mij teruglezen en verder volgen op mijn facebook pagina; http://www.facebook.com/groups/347390046975825

Of op instagram; merel.degroot.89

A.M. de Groot
02-10-2023

01-10-2023

Doordat ik met jullie hulp weer genoeg bij elkaar had heb ik de laatste tumoren al weer kunnen verminderen naar 2! Degene van bijna 4cm is nu 1.2 en de andere van 2.5cm is nog maar 0.7mm. Dus voor mij echt dubbel en dwars bewijs dat het echt werkt als ik maar lang genoeg door kan! Daarvoor helaas nog heel veel van jullie hulp nodig!

Via mijn pagina op facebook is privé doneren ook mogelijk. Dan word je niet verplicht om gelijk 5 euro te betalen. Want elke euro helpt tenslotte..


A.M. de Groot
02-10-2023

01-10-2023

Doordat ik met jullie hulp weer genoeg bij elkaar had heb ik de laatste tumoren al weer kunnen verminderen naar 2! Degene van bijna 4cm is nu 1.2 en de andere van 2.5cm is nog maar 0.7mm. Dus voor mij echt dubbel en dwars bewijs dat het echt werkt als ik maar lang genoeg door kan! Daarvoor helaas nog heel veel van jullie hulp nodig!

Via mijn pagina op facebook is privé doneren ook mogelijk. Dan word je niet verplicht om gelijk 5 euro te betalen. Want elke euro helpt tenslotte..


A.M. de Groot
23-06-2023

Helaas is het na het goede bericht dat ik kankervrij was niet gelukt om dit zo te houden doordat er niet genoeg geld was om een volledige kuur te houden voor 6 maanden. Wat wel echt nodig is aangezien er nog kankercellen in je bloed en weefsels zitten.

Nu moest ik dus weer noodgedwongen minderen met mijn kuur voor het echt goed was. Resultaat; 8 nieuwe tumoren in mijn hoofd.

 

Ik heb jullie hulp dus echt nodig mensen!!! 

 

Het is 1x gelukt, dan kan het ook 2x. Maar dit is wel de laatste kans. Ik kan niet aan de gang blijven.


A.M. de Groot
07-05-2023

Lieve allemaal,

Eind Maart had ik weer een scan, en wat bleek?! Alles was weg!!! 

Alle 4 de tumoren die als enige nog in mijn hoofd zaten, nadat ik vorige keer vanwege de hoge kosten geminderd had, waren weg nu ik weer volledige dosis kon gebruiken! 

Daarmee kan ik zeggen dat ik nu kankervrij ben!! Op de scans dan. Goed mogelijk dat er nog wel erg kleine cellen zitten en daarom moet ik dus ook nog door met mijn kuur. Om te voorkomen dat ik alles afgelopen anderhalf jaar voor niks heb gedaan.

Mijn plan; 

Nog 3 dubbel tot eind September, daarna naar 2 dubbel voor 6 mnd, dan 3 mnd naar 1.5, nog 3 mnd op 1, weer 3 mnd op 0.5 en daarna een onderhoudsdosering van 0.25 voor tenminste een jaar tot ik terug kan naar druppeltjes.

Alles natuurlijk onder voorbehoud, want een echt plan kan ik pas maken na elke scan.

Daarom heb ik jullie hulp nog steeds heel hard nodig. Misschien wel harder dan ooit, want veel mensen denken nu; Merel is beter! 

En dat klopt, maar ik ben er nog lang niet! Laat deze lange strijd alsjeblieft niet voor niets zijn geweest. Laat mij nu niet terugvallen omdat ik het geld niet bij elkaar krijg na alles wat ik heb gedaan om hier te komen. AUB 🥹


A.M. de Groot
10-01-2023

Hoi allemaal,

De actie loopt al een tijdje dus het is hoog tijd een update te plaatsen nu ik mijn scan uitslag weer binnen heb.

Een half jaar geleden besloot ik, omdat ik nog maar 1 kleine tumor van 2mm had om ook gedoneerde producten te gaan gebruiken(ook al wist ik niet of dit goede kwaliteit was) om kosten te besparen. Van 3 eigen capsules ging ik naar 2+1 gedoneerde.

Helaas bleek na 3 mnd dat ik daardoor 4 nieuwe uitzaaiingen in mijn hoofd had gekregen.

100% bewijs dat ik echt niet kan minderen voor het echt helemaal weg is dus.. Vooral balen omdat ik zo bang ben dat ik het geld niet bij elkaar krijg. 

Toch ben ik 3 maanden geleden, na die slechte uitslag, gelijk weer begonnen met de 3 gram die ik altijd nam. En met resultaat 🥳 vandaag de uitslag gekregen en ze waren allemaal vermindert. Flink zelfs.

Van 13mm naar 7mm, van 8mm naar 5mm, van 4mm naar 2mm en van 3mm naar 2mm.

Ik wil en moet dus echt door! Maar met wat er nu gedoneerd is 26240 heb ik maar kuur tot half April. Dat klinkt lang, maar het is echt zo April.

Help me dus alsjeblieft(nogmaals) en doneer of deel mijn actie. Alles helpt!


2402 donaties
€ 60.000,00
Doel: € 120.000,00
50%