Genezing in zicht!

Genezing in zicht! | Geld inzamelen
 
 

Ik ben Merel de Groot, 32 jaar oud(inmiddels 33) en ik heb een zeer agressieve vorm van Melanoomkanker met uitzaaiingen, oftewel Stadium 4. Mijn verhaal is inmiddels bijna niet meer kort samen te vatten, maar ik ga het toch proberen;

Ik kreeg mijn volledige diagnose op 27 Augustus 2021. Op de 'top' had ik meer dan 40 tumoren in mijn buik, lymfe, si-gewricht, longen en hersenen. Genezen was volgens de artsen geen optie meer en ik zou dus 'levensrekkend' worden behandeld met immuuntherapie. Mijn eicellen invriezen omdat ik graag moeder wil worden was niet mogelijk. Dan zou ik misschien al te slecht zijn voor behandeling. Zonder behandeling zou ik het einde van 2021 niet meer halen.

Maar al snel bleek dat ik zeer allergisch was voor immuuntherapie en kreeg als gevolg o.a. een zware hersenvliesontsteking, leverontsteking en nierontsteking. Ik kreeg toen(sept. 2021) direct 6 dagen 'omkeertherapie' en mijn beleid werd aangepast van 'Levensrekkend' naar 'Palliatief'.

Ik had vanaf dat ik hoorde dat ik ziek was al veel gelezen en onderzoek gedaan naar diverse alternatieve therapieën. Toen ze mij vertelde dat het beleid gewijzigd werd en ik 3 maanden(tot eind november 2021) helemaal geen behandeling zou krijgen omdat mijn lijf dit niet aankon, ben ik gestart met een alternatieve kuur waar ik erg veel positieve ervaringen en wetenschappelijke onderzoeken over had gelezen. Dit betreft een variant op de RSO kuur.

De kuur heb ik gestart op 1 gram. En mijn leverontsteking was binnen een weekend verdwenen. Ook waren mijn bloedwaarden veel sneller goed dan verwacht. Op mijn eerstvolgende scan waren alle tumoren stabiel of iets verminderd. Dat was de eerste keer dat de artsen zeiden dat ik een bijzonder geval was....

Na dit goede resultaat had ik besloten dat ik de kuur wilde verdriedubbelen om een nog beter resultaat te behalen. Inmiddels ben ik bijna een jaar verder. En dat goede resultaat is me gelukt! Ik ging van meer dan 40 tumoren naar nu nog maar 1 kleine tumor van 2mm!

En nu wil ik dus door... Genezing is zo dichtbij. Ik wil nu niet opgeven. Niet nu ik al zo ontzettend ver gekomen ben. Zelfs de optie om eventueel nog kinderen te krijgen ligt weer helemaal open.

Ik zal een driedubbele kuur moeten blijven gebruiken tot ik kankervrij ben en nog minstens 3 maanden daarna. Dit om zelfs de kleinste restjes van cellen(die niet zichtbaar zijn op een scan) weg te krijgen. Daarna zal ik langzaam af moeten bouwen om vervolgens nog een jaar lang 1 gram moeten gebruiken om te voorkomen dat het terugkomt.

Een driedubbele kuur kost mij een ruime 15.000 euro per 3 maanden. Jullie snappen dat ik hier echt jullie hulp bij nodig heb. Aangezien ik niet elke 3 maanden wil 'bedelen' probeer ik nu een zo hoog mogelijk bedrag op te halen.

In het ziekenhuis zou ik 2 jaar immuuntherapie krijgen. Met dat als uitgangspunt komt de berekening voor 2 jaar mijn eigen kuur op 120.000 euro.

(Kosten voor deze site bedragen 0.85 cent per donateur + 6%  van de donatie + 21% over de 2 voorgaande bedragen) Dit gaat dus nog eens van het gedoneerde bedrag af.

Dit is mijn enige kans op genezing ❤ en dus op een langer leven dan 33 jaar, waar normaal gesproken het leven pas net begonnen is, dus ik probeer het toch!

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Delen wordt zeer gewaardeerd 🙏🏻🍀

Je kunt alles van mij teruglezen en verder volgen op mijn facebook pagina; http://www.facebook.com/groups/347390046975825

Of op instagram; merel.degroot.89

A.M. de Groot
10-01-2023

Hoi allemaal,

De actie loopt al een tijdje dus het is hoog tijd een update te plaatsen nu ik mijn scan uitslag weer binnen heb.

Een half jaar geleden besloot ik, omdat ik nog maar 1 kleine tumor van 2mm had om ook gedoneerde producten te gaan gebruiken(ook al wist ik niet of dit goede kwaliteit was) om kosten te besparen. Van 3 eigen capsules ging ik naar 2+1 gedoneerde.

Helaas bleek na 3 mnd dat ik daardoor 4 nieuwe uitzaaiingen in mijn hoofd had gekregen.

100% bewijs dat ik echt niet kan minderen voor het echt helemaal weg is dus.. Vooral balen omdat ik zo bang ben dat ik het geld niet bij elkaar krijg. 

Toch ben ik 3 maanden geleden, na die slechte uitslag, gelijk weer begonnen met de 3 gram die ik altijd nam. En met resultaat 🥳 vandaag de uitslag gekregen en ze waren allemaal vermindert. Flink zelfs.

Van 13mm naar 7mm, van 8mm naar 5mm, van 4mm naar 2mm en van 3mm naar 2mm.

Ik wil en moet dus echt door! Maar met wat er nu gedoneerd is 26240 heb ik maar kuur tot half April. Dat klinkt lang, maar het is echt zo April.

Help me dus alsjeblieft(nogmaals) en doneer of deel mijn actie. Alles helpt!


1393 donaties
€ 41.405,00
Doel: € 120.000,00
34%