Geliefde Corvette c3 wederopbouw na ongeval!

Geliefde Corvette c3 wederopbouw na ongeval! | Geld inzamelen
 
 
Help mee om deze corvette c3 te repareren voor mijn vader!

Op 23-11-2017 tijdens het inhalen , met zo'n 80km/u, van een vrachtwagen gebeurde het meest onwerkelijke wat mijn vader zich kon bedenken, zijn sinds 1992 in bezit zijnde Corvette C3 raakte van de weg tijdens het inhalen van een vrachtauto. 

**We doen dit buiten zijn weten om! graag zo houden, het is een verassing**

De Corvette die mijn vader al sinds 1992 bezit, origneel afkomstig uit Amerika, is zijn trotse bezit. Hij heeft de Corvette speciaal aangepast om te dragracen, wat hij destijds deed met de auto. Duizenden uren en vele dagen sleutelen aan de auto loonde tot een ge-wel-dige auto! Mijn vader heeft ontzettend veel emotionele waarde aan deze auto zitten. De auto is een deel van de familie geworden en inmiddels een deel van het leven.

U kunt het zich wellicht niet voorstellen, maar deze auto is heel belangrijk voor hem.

Op 23-11-2017 gebeurde het.. Onderweg naar Aalsmeer op de N201, van plan om zijn geliefde auto naar de stalling te brengen om de winter door te brengen. Hij wilde immers niet dat de auto zou beschadigen door vuurwerk tijdens de jaarwisseling of zou roesten door het Winterse weer in Nederland. Mijn vader, een ervaren automobilist (in bezit van alle rijbewijzen), wilde een vrachtwagen inhalen op de N201. Tijdens het inhalen gebeurde het onverwachte, op een (nog) onverklaarbare wijze raakte de auto in een slip. Hij begon om zijn as te draaien en raakte vervolgens twee andere voertuigen en een lantaarnpaal die langs die weg stond. De vrachtwagen die hij inhaalde, heeft hij gelukkig niet geraakt. Dit hele voorval gebeurde met zo'n 80km/u, hij is immers geen hardrijder en zeker niet met deze auto. Als hij het vermogen wilde ervaren van de auto ging hij wel dragracen, maar nooit op de openbare weg.

Mijn vader is door het oog van de naald gegaan, hij heeft er slechts lichte nekklachten aan over gehouden. Helaas is de auto wel zwaar beschadigd. De verzekering dekt de schade niet. Wij zijn nu spoorbijster en willen de auto weer herstellen. Helaas kan mijn vader, door omstandigheden, al een aantal jaar niet meer (normaal) werken.

wij zijn nu opzoek naar mensen met een hart, die emotionele waarde begrijpen en die een kleine (of grote) bijdrage willen doen om deze auto weer op de weg te krijgen.

Mijn vader is emotioneel erg aangeslagen van dit voorval en weet eigenlijk niet hoe hij dit nu moet oplossen..

Hopelijk zijn er mensen die ons willen helpen! Zowel financieel als in bijvoorbeeld onderdelen aanschaffen.

Indien u contact wilt om het volledige verhaal te horen of om andere dingen kan dit ook; bs.ouwehand@outlook.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 120,00

Deze actie is gesloten.