Geldinzameling vriend met ongeneeslijke ziekte

Geldinzameling vriend met ongeneeslijke ziekte | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal, 

Eeen goede vriend van me heeft onlangs te horen gekregen dat hij een agressieve vorm van prostaatkanker heeft, en financieel heeft hij het niet breed.

Nu is zijn laatste wens om nog een aantal steden te kunnen bezoeken, samen met zijn vrouw, wat een goede vriendin van me is, alleen het geld hebben ze er niet voor.

Als goede vriendin, wil ik Simon's laatste wens graag in willen willigen, zodat hij in zijn laatste levensfase nog de dingen kan doen wat hij altijd heeft willen doen, maar helaas heb ik zelf het geld ook niet, en wilde nu de hulp van mensen inroepen, die eventueel ook al is het maar met 1 euro deze wens mogelijk kunnen maken.

Simon en Marielle zijn heel belangrijk voor me, en ik gun het ze gewoon echt dat ze nu nog even kunnen genieten van elkaar, Simon's laatste wens waarheid word.

Wil iemand me helpen? Zou echt enorm in dank afgenomen worden, ik wil hen gewoon helpen, vandaar deze crowdfunding. Ik bedoel je zou maar te horen krijgen dat je uitbehandeld bent, als je altijd voor anderen klaar gestaan hebt, dan verdient hij mijn hulp ook.

 

Alvast hartelijk bedankt, en bij vragen kun je me een mail, of Pb sturen.

 

Nreijnders@outlook.com

 

Gr NoriEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.