Geldinzameling voor verbouwing huis en tuin

Geldinzameling voor verbouwing huis en tuin | Geld inzamelen
 
 
Chronische Ptss, huisverbouwing hulp

Hallo allemaal,

Vanaf mijn jonge levensjaren tot mijn 32ste ben ik ernstig getraumatiseerd geworden, door een ongelukkige jeugd, en daarna poging tot doodslag, gedwongen prostitutie, en nu woon ik op mezlef, maar heb ik een ernstige psychische stoornis opgelopen.

 

Opzicht gaat het zo allemaal goed met mezelf, mijn stoornis is ook niet te behandellen, maar ik heb wel veel hulp nodig, met betrekking tot mijn huisjouden en tuin onderhouden, en met mijn uitkering kan ik dat niet betalen. Waardoor mijn woning ver onderkomen is, en ik daar last van heb. Ik wil graag geld bij elkaar sparen dat ik een poetshulp en tuinulp kan betalen, zodat ik toch prettig kan wonen, na een naar leven, en ik sat onder bewindvoering, en zij kunnen dat niet betalen.

Iedereen die een kleine gift wilt doen ben ik enorm dankbaar, want ik heb me uit de grootste ellende weten te vechten, dingen die ik gezien heb, die ik niemand gun, maar nu wil ik ook eens een keer een fijn leven, maar mijn financien zijn zo klein dat ik behang nog niet eens kan betalen.

Hulp is zeer gewenst.

Gr Nori ReijndersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.