geldboompje komt niet in bloei

geldboompje komt niet in bloei | Geld inzamelen
 
 
rekeningen, geen extras, kinderen, geldtekort

hallo lezer, allereerst bedankt dat u de moeite neemt om dit te lezen. Ik heb geen spannend  of zielig verhaal... voor u..voor mij daarintegen is het zenuwslopend.

Vanaf mijn 18e werk in in de zorg. Iets wat me op het lijf is geschreven. Dat je anderen kunt helpen met hetgene wat ze niet meer zelf kunnen is enorm dankbaar om te doen.  Ik maak zoveel uren als ik maar kan - heb een vast contract en werk ook extra daar boven op. 

Daarnaast heb ik ook nog een stel pubers in huis. Opgroeiende kinderen die dagelijks alles opeten wat ze maar kunnen vinden. 

Tieners die ik heel graag een goede opleiding wil geven. Ik heb geen makkelijke jeugd gehad en ik heb altijd gezegt mijn kinderen zullen het beter krijgen. Een opleiding met een baan waar ze zich financieel staande mee kunnen houden en niet de geldzorgen hebben die ik al jaren heb.

heel vaak moet ik zeggen sorry koelkast is leeg.. en je moet nog 2 weken wachten voor er weer wat in komt

heel vaak moet ik zeggen rot dat er een gat in je schoenen zit.. maar kheb helaas niets om nieuwe voor je te halen

zelf heb ik nooit een passende broek en altijd kapotte schoenen, al wel 10 jaar geen winterjas,  maar dat boeit me niet, zolang de kids maar netjes gekleed ( en dat is 2e hands, merkloos, heel en vlekvrij) zijn.

nou hoor ik u denken..voedselbank.. kledingbank..ja helaas.. ik verdien net teveel, ik heb serieus al zoveel instanties benaderd  voor hulp om  bv school te kunnen betalen ( de boeken) , overal krijg ik de deksel op de neus, ze kijken naar wat er in komt, maar niet wa tje moet betalen. En ik heb helemaal niets bijzonders aan vaste lasten, maar de zorg verdiend helaas niet enorm goed.

de kinderen zijn bijna bij de volwassen leeftijd grens, ze zijn nog nooit op vakantie geweest, geen kinderfeestjes gegegeven ( of heen gegaan) er is geen geld voor een uitje naar bv pretpark of spontaan eens naar de mcdonald bijvoorbeeld, er is geen geld voor leuke kleding, zitten niet op clubjes, hebben ook geen  mobiele abonnementen , ons huurhuis, is sinds 1990 niet meer onder handen genomen, dan mag u zelf bedneken hoe de vloerbedekking eruit ziet en hoe vergeeld de muren zijn,  mijn moederhart vind dat vreselijk voor de kinderen..

daarom vind ik hun opleiding ook zo belangrijk, zodat hun het straks beter zullen hebben!

en dat ik daar nu krom voor moet liggen, het is niet anders! 

Doordat ik altijd al in de zorg werk - veel werk- lichamelijk zwaar werk doe plus alle stress om elke week-maand-dag maar weer rond te komen heb ik steeds meer lichamelijke klachten, mijn rug is versleten. Er zijn dagen dat ik nauwelijks het ene been voor de andere kan zetten, ziek melden is geen optie ( krijg je minder inkomen..) . Een dagje thuis zijn net zo, ik kan geen nee zeggen tegen een extra dienst, ben het geld nodig.   Ik heb geen medicijnen meer omdat ik dat niet kan betalen. Ik eet vaak niets, omdat hetgeen wat er wel is, ik aan de kinderen geef.   Maar weet u.. al moet ik kruipen, al moet ik rollen, ik zal niet opgeven, ik kan het ook niet, wat moeten  mijn kinderen dan ??

we krijgen geen toeslagen, heb ook geen leningen ( kan ook niet door een bkr registratie van wel 15 jaar geleden) heb geen huurachterstand maar wel een schoolrekening, 2 energierekeningen en 4 zorgverkeringrekeningen en ik heb geen idee hoe ik die moet betalen. De koelkast is ook leeg en de kelder ziet er nog triester uit.

en hoelanger je wacht..hoe erger het word, uiteraard heb ik contact met de rekeninghouders opgenomen, maar willen ook gewoon hun geld zien ( wat ik best begrijp).

alles word duurder en omdat ik graag wilde dat mijn kinderen een goede opleiding kregen - die je uiteraard zelf moet betalen en niets in vergoed krijgt.. ben ik dus in de problemen gekomen en daarom vraag ik uw hulp!

Ik vraag geen kapitalen, en al helemaal niets voor mezelf, ook niets extras voor de kinderen.

En ik kan enorm veel, alles wat ik wil dat lukt me..gaat het niet linksom dan maar rechtsom. Ik vind overal een oplossing voor, behalve voor  rekeningen..

kunt u alstublieft helpen met mijn rekeningen? u weet niet half hoe vreselijk het alleen al is om hulp te moeten vragen en dan ook nog aan 'vreemden'. Ik zal u eeuwig dankbaar zijn en er ook voor zorgen dat de rekeningen ook daadwerkelijk ervan betaald worden ( wil zelfs wel bewijs laten zien!!)

 

schoolrekening ( boeken) , 2x energierekening, 4x zorgverzekering

 

dank u voor het lezen.. zoals ik al zei, niet spannend voor u maar voor ons zo ongelooflijk belangrijk

ps, geen foto van mij of mijn kinderen op het profiel, de reden daarvoor is dat ze al genoeg worden aangekeken , zo al een stempel krijgen, met foto durven ze straks helemaal niet meer op straat te komen )

bedankt !

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.