Geld inzamelen | Geld nodig voor een boek schrijven en publiceren
 

Geld nodig voor een boek schrijven en publiceren

Help mij financieel met het schrijven en publiceren van mijn eigen boek!

Lieve lezer,

 

Sinds deze vakantie ben ik bezig met het schrijven van een Nederlandse fictieboek. Zevenduizend woorden staan nu op papier, maar ik ben er nog lang niet. Het boek is deels gebasseerd op waarheid, namelijk over mijn gezinssituatie. Het gaat over het meisje van mijn leeftijd dat te maken heeft met  persoonlijke vijanden: haar vreetbuien, haar broertje en competitie. Omdat ik er veel tijd in steek en zal steken, hoop ik dat ik financiële support kan ontvangen, zodat ik meer tijd aan mijn boek kan besteden (en minder uren mijn bijbaantje hoef te werken). Verder is er natuurlijk geld nodig om het boek te laten publiceren.

Mijn dankbaarheid is oneindig voor allen die mij hun geld, aanmoediging en tips schenken. Daarnaast wil ik op de volgende manier ook mijn waardering uitten voor donaties:

Bij een donatie van 50+ euro, ontvang je een handgeschreven bedankkaart. 

Bij een donatie van 100+ euro, ontvang je een handgeschreven kaart en als een van de eersten een exemplaar van mijn boek.

Bij een donatie van 250+ euro, ontvang je een handgeschreven kaart, als een van de eersten een exemplaar van mijn boek en meerdere updates over het boek. 

Bij een donatie van 500+ euro ontvang je een handgeschreven kaart, als een van de eersten een exemplaar van mijn boek en meerdere updates over het boek. Ook word je genoemd in het dankwoord.

Bij een donatie van 1000+ euro ontvang je een handgeschreven kaart, als een van de eersten een exemplaar van mijn boek en meerdere updates over het boek. Ook word je genoemd in het dankwoord en jouw naam wordt verwerkt in het verhaal.

 

Alvast heel erg bedankt voor het steunen van mijn creatieve dromen! Zonder jouw steun zou het niet lukken!

 

Groetjes Sanne

 

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.