Geld inzamelen voor Sri Lanka! | Geld inzamelen
 
 

Geld inzamelen voor Sri Lanka!

Geld inzamelen voor Sri Lanka

Eind dit jaar gaan wij (René en ik) naar Sri Lanka! Een geweldig mooi en gaaf land om te bezoeken. Van bergen tot koraalriffen, theeplantages, stranden en nog veel meer. 

Deze maand werden wij opgeschrikt door de overstromingen en aardverschuivingen. Wegen en huizen zijn weggevaagd door de enorme stroming. Een totale ravage, waarbij minimaal 500.000 mensen het weinige wat zij hadden verloren zagen gaan. Totaal alles kwijt!

Gelukkig is het land inmiddels weer bereikbaar en we gaan er dan ook vanuit dat wij geen problemen gaan ondervinden. Wel is het zo dat wij de armoede en hopeloosheid van dichtbij zullen gaan zien. Om onze ogen niet te sluiten en alleen maar te gaan genieten van dit prachtige land, willen we ook een klein steentje bijdragen aan het opbouwen hiervan. Samen met Compassion (www.compassion.nl) zamelen wij dan ook geld in om de mensen in Sri Lanka te helpen!

Compassion in Sri Lanka
Compassion zet zich voornamelijk in voor de kinderen van dit land! Zij zorgen met hulp van sponsoring voor het volgende:
- Onderwijs, boeken, uniform en schoolspullen
- Veilige omgeving om te spelen en zich te ontwikkelen
- Medische zorg en aanvullende voeding
- Werk- en leertrajecten
- En nog veel meer

De komende maanden zamelen wij geld voor hen in. Bijvoorbeeld door statiegeld niet uit te laten betalen aan de kassa, een t-shirt te laten hangen in de winkel, tijdens een avondje weg een wijntje/biertje minder te drinken, etc. maar het bedrag bewust te doneren aan Compassion.

Aan jullie de vraag, willen jullie ons helpen door hieraan mee te doen en aan het einde van de rit een mooi bedrag over te kunnen maken naar de mensen in Sri Lanka? Het komt echt goed terecht! Het project waar het geld naartoe gaat, zullen wij persoonlijk nog doorkrijgen van Compassion. Zodat wij zeker weten dat het geld goed terecht komt. Ze kijken namelijk op het moment van donatie waar en welk project in Sri Lanka het het beste kan gebruiken.

Helpen jullie mee!!!!! Een klein bedrag is al van harte welkom! 

Delen van deze actie = lief

 

PS helaas is er via deze site een minimumbedrag gesteld van € 5 per donatie. Maar ach, wat is € 5 op bijvoorbeeld een avondje stappen, een goedkoper t-shirt op het helpen van een kind in nood! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00