Gehandicaptenbus

Gehandicaptenbus | Geld inzamelen
 
 

Bij stadsboerderij 'de Vier Heeren' in Rotterdam, wonen en werken 16 cliënten met een licht tot matige verstandelijke handicap en andere problematiek als autisme, lichamelijke handicaps, etc. Door hun handicap heen proberen begeleiders en ouders/verzorgers hun levens zo veel mogelijk te laten participeren in de maatschappij. Een bus is hiervoor een stabiele uitkomst om hun (belevings) wereld groter te maken en grotere stukken buiten huis te maken.

De huidige bus is oud en zeer dringend aan vervanging toe om de veiligheid te garanderen. Wij zoeken een bus die 9 personen kan vervoeren en de komende jaren veilig onze cliënten kan vervoeren.

De cliënten kunnen nu niet op pad en hun leefwereld wordt enorm beperkt omdat het niet mogelijk is om met openbaar vervoer te reizen met deze groep mensen.

De cliënten kunnen nu niet met elkaar op stap. Wij, als begeleiders, proberen van alles om met en voor de cliënten te sparen voor een nieuwe bus. Daarom hebben wij uw financiële steun nodig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.