Geen Kado's maar eurie's voor voer.

Geen Kado's maar eurie's voor voer. | Geld inzamelen
 
 
Helpt U Ons Met Eten?

Omdat ik op 22 Januari 2020, 65 Jaar word wil ik graag een Donatie voor Stichting H.O.M.E. en geen Kado's, want om eerlijk te zijn heb een lieve man en alles wat ik nodig heb en wil dus daarom deze actie opzetten voor H.O.M.E.

Hieronder een korte beschrijving wat wij doen voor de Beestjes......

Veel mensen die moeten rondkomen van een minimum inkomen en/of in de schuldsanering zitten hebben moeite om alle eindjes aan elkaar te knopen. Daardoor wordt het voor hen vaak heel moeilijk om ook nog voer voor hun huisdieren te kopen.  Een huis dier is voor velen onderdeel van het gezin en het zal vele harten breken als ze afscheid zouden moeten nemen van hun trouwe metgezel.

Stichting H.O.M.E. 'Help ons met eten' is een non-profit stichting die deze mensen wil helpen door ondersteuning te bieden met het blijven voeren van hun huisdieren.

Eens per kwartaal kan men ondersteuning aanvragen, waar wij een kleine bijdrage voor onkosten voor vragen. Vaak kan deze bijdrage gereserveerd worden door een bewindvoerder.
Bezoek onze contact pagina als u meer informatie hier over wilt.

De stichting is afhankelijk van donaties. Dit kan op vele manieren bijv. donaties van geld en/of voer, dat kunnen breukzakken zijn of voer dat tegen de houdbaarheidsdatum loopt.

Met uw donatie steunt u Stichting H.O.M.E om te blijven helpen met eten. Hier mee maakt u het mogelijk voor ons om de pakketten met voer, speeltjes enz. te blijven verzorgen en af te leveren bij de mensen die ons zo hard nodig hebben. De huisdieren en hun baasjes zullen u erg dankbaar zijn.

 
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 50,00
Doel: € 500,00
10%