Geld inzamelen | Geen herplaatsing voor Luna !
 
 

Geen herplaatsing voor Luna !

Geen herplaatsing voor Luna Maar verhuizen buiten Nunspeet!!

Zoals al gesteld is Luna een hond van vrienden van mij. Een grote lobbes van 5 jaar oud. Zelf hebben mijn honden nooit problemen gehad met deze Mastiff. In 2016 heeft Luna helaas een Jack Russel dodelijk verwond en een langsfietsende buurtbewoner in haar been gegrepen. Dit is voor angstige buurtgenoten reden geweest een petitie in te leveren bij de burgemeester met 133 handtekeningen.

Luna is acht maanden in een tijdelijk onderkomen geweest. Deze situatie willen de baasjes absoluut niet nog eens meemaken. Hun liefde voor Luna is zo groot. Ze doen alles eraan om dit te voorkomen. Nadat Luna in juni 2017 eindelijk terugkeerde aan de Vlaanderenlaan werd het lastig om goed met Luna te leven in de wijk waar incidenten hebben plaatsgevonden. Dit is ook één van de redenen dat ze nu willen verhuizen.

Doordat de buurt Luna niet meer accepteerde werd het leven voor de baasjes van Luna steeds zwaarder. Ze konden het allemaal niet meer aan en zeker toen de rechter op 9 november 2017 ook nog eens de voorlopige voorziening introk waren de baasjes de wanhoop nabij. Ze waren zo wanhopig dat ze besloten met Luna onder te duiken. Alles hebben ze over voor hun hond. Dit accepteerde de burgemeester niet en hij legde de baasjes een dwangsom op van 5000 euro. Ze kozen voor Luna, maar tekenden bezwaar aan.

De rechter besliste op 28 december 2017 dat de dwangsom terecht was opgelegd en de inbeslagname nog steeds staat. Aan de Vlaanderenlaan is Luna dus niet meer welkom. De dwangsom van 5000 euro moeten ze betalen. Ook hebben ze al een hoge kostenpost aan juridische kosten. Deze kosten zijn ongeveer 6000 euro.

Aangezien de burgemeester Luna in het buitengebied wil, is er nog maar 1 optie voor de baasjes. Verhuizen. En bij deze verhuizing is uw hulp meer dan welkom!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

8 donaties
€ 140,00
Doel: € 25.000,00
0%