Geef voor kinderen

Geef voor kinderen | Geld inzamelen
 
 

Laten we allemaal een klein beetje geven voor alle zieke kinderen. Niet alleen voor onderzoek, maar ook voor alle stichtingen die zoveel doen om een wens van een ziek kind te verwezenlijken. Ik spreek uit eigen ervaring; wij kregen in augustus 2019 te horen dat onze 9 jarige dochter een agressieve kwaadaardige hersentumor had. Ze is in juni 2020 overleden. Je staat hulpeloos aan de zijlijn omdat er nog zo weinig, nageniet niks, is om dit te genezen. Ondanks haar ziekte heeft ze nog vele leuke momenten mogen meemaken die wij zonder de hulp van bijvoorbeeld "Make a wish" of "wens voor een kind"  niet met haar hadden kunnen doen.

Ook het princes Maxima centrum is zo neergezet dat de kinderen niet het idee hebben in het ziekenhuis te liggen. Petje af voor iedereen die daar werkt, van de schoonmaakploeg, keuken tot aan de specialisten toe. 

Ik wil graag 1x per jaar een crowdfunding houden voor al deze stichtingen, zodat ze kunnen blijven doen wat ze doen en dat ze een genezing vinden voor deze vreselijke ziekte. Voor Onze dochter is het te laat, maar zou het niet fantastisch zijn als kinderen lekker onbezorgd oud kunnen worden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00