Geld inzamelen | Geef voor Ghana
 

Geef voor Ghana

Marriete s child Care

Hoi allemaal,

aankomende meivakantie reis ik samen met Marieke Dijkers (mijn oud-lerares) naar Ghana. Ik ga hier 2 weken helpen in een kindertehuis

Een hele goede vriendin van Marieke (de Nederlandse Marriete) is ongeveer 10 jaar geleden in Sunyani een kindertehuis gestart samen met haar Ghanese man Mozes. Het kindertehuis heet Hannukah. Er zitten kinderen van 0 tot 17 jaar. Het bijzondere aan hun tehuis is dat ze ook kinderen met een beperking opnemen. In Ghana worden mensen met een beperking weggestopt. Het is een taboe waardoor er weinig plekken zijn waar deze kinderen worden opgenomen, verzorgd en begeleid. Marriete doet dit dus wel. Uiteraard is de opvang van deze speciale groep kinderen duur. Ze hebben ook op latere leeftijd verzorging nodig, er zijn meer kosten voor bijvoorbeeld extra medische hulp en  luiers. Verder is er bij het tehuis altijd behoefte aan melk en luiers voor de baby’s.

Om Marriete en Mozes te helpen probeer ik speciaal voor deze twee doelen extra geld in te zamelen. 

Ik zou het echt super vinden als je iets wil doneren, alle kleine beetjes helpen. En ook als je deze actie zou willen delen, zo kan ik nog meer geld ophalen.

Alvast bedankt!

groetjes Lieke

 

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.