Geef Rico een leven door ms een schop te geven | Geld inzamelen
 
 

Geef Rico een leven door ms een schop te geven

Help Rico met zijn gevecht tegen de ziekte MS.

Ik ben Maria Scheffer, moeder van Rico. Hij is 29 jaar en heeft twee en half jaar geleden de diagnose MS gekregen. Kort daarna is hij in een rolstoel beland. Mijn moeder hart huilt, elke dag wordt ik geconfronteerd met een zoon, die van volop in het leven stond met zijn gezinnetje, tot bijna niets meer kunnen.  Ik heb een boek geschreven om geld in te zamelen voor een behandeling voor mijn zoon Rico en hoop met het uitgeven van het boek dat er genoeg geld ingezameld wordt voor een een behandeling in Zweden.

Het actieve en sociale leven van Rico staat sinds tweeën half jaar op zijn kop. Hij heeft de ziekte MS. Een baanbrekende behandeling in Zweden kan deze slopende ziekte stoppen, maar daar is helaas geld voor nodig. Een immens karwei: Rico's behandeling in Zweden moet zo snel mogelijk beginnen en daar is het astronomische bedrag van 150.000 euro voor nodig. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig. Help Rico zijn dure reis naar Zweden, de behandeling in het ziekenhuis en verblijf te bekostigen.

 

Er zijn twee mogelijkheden om Rico te helpen. U kunt geld doneren of u kunt het boek "De vrijheid van mijn woonwagenhart kopen. De prijs van het boek is € 24,50 Het boek kunt u aanschaffen op www.helenarange.nl 

Help Rico om te genezen zodat hij weer een actieve vader kan zijn voor zijn vijfjarige dochter Ti'yaera.

                                                  

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

25 donaties
€ 343,00
Doel: € 150.000,00
0%