Geef Mila een leven. | Geld inzamelen
 
 

Geef Mila een leven.

Onze dochter is ernstig ziek. Lyme neuroborreliose, Sjögren syndroom, en weke delen reuma

Onze dochter is ernstig ziek. (Lyme-neuroborreliose, Sjögren syndroom, en weke delen reuma) Ze kan alleen maar liggen en hopen op behandeling die wij zelf niet meer kunnen financieren, door de velen uitgaven aan andere therapieën die niet helpen. De tijd dringt: haar lichaam wordt steeds zwakker. Het weefsel trekt steeds verder weg, waardoor haar skelet weinig steun heeft.
Heftige spierspasmen treffen al haar spieren, dus ook haar ademhalingsspieren, waardoor ze soms in ademnood komt. Soms heeft ze zulke hoofdpijnen dat ze alleen maar aan de dood kan denken. 

In Dutsland heeft prof. dr. med. Holgar Wehner haar gediagnostiseerd op een hoge waarde Borrelia Garinii, Borrelia Burgdorferi en Borrelia Afzelii. Daarnaast heeft ze nog een flink aantal co-infecties waaronder Bartonella Henselae. (Kattenkrabziekte).

Door deze infecties is haar immuunsysteem ontspoord en draagt ze ook nog de auto-immuunziekten Sjögren syndroom, dat zich richt tegen slijmvliezen, klierweefsel en bindweefsel, en weke delen reuma, dat zich richt tegen banden, pezen, en aanhechtingen rond de gewrichten. Er vinden zulke drastische structuurveranderingen plaats in het weefsel, dat douchen niet meer gaat, maar ook gewoon bewegen en lopen in huis. Haar oren zijn kleiner geworden, dat duidt op afbraak van weefsel en haar gehoor is ook aangetast.

Ze merkt elke dag een flinke verslechtering op, wat ons ernstige zorgen maakt. Omdat er niets aan het bloed te zien is binnen de Nederlandse reguliere geneeskunde, wordt er verder ook niets meer gedaan.

De grote hoeveelheid aan antibiotica resistente infecties moeten zo snel mogelijk weg, want dat zijn de veroorzakers van al dit leed, zo beaamde dr. Wehner. Er is nog wel behandelmogelijkheid: De enige manier is hyperthermie therapie in de Gisunt Klinik te Wilhelmshaven, Duitsland. Zij zijn de enige kliniek die deze behandeling het voordeligst aanbied, en ook daadwerkelijk op 42°C uitvoeren. Er wordt dus kunstmatige koorts opgewekt, wat Borrelia niet overleefd boven de 41,6°C, gedurende 6 uur. De behandeling is zo kostbaar omdat er een breed scala aan bewaking bij komt kijken en medicijnen.

Deze behandeling kost €13.500.

Daarnaast zijn we zelf al bezig om haar ziekte positief te beïnvloeden door de Dispenza-meditatietechniek toe te passen. Deze methode heeft aangetoond dat emoties en stress ziekte veroorzaken, en wanneer je deze diepe hardnekkige patronen doorbreekt en transformeert, er verbetering optreed, en je ook de behandeling bespoedigd en versterkt.

Met haar eco-therapeutische achtergrond is haar droom de maatschappij met deze vormen van kwantumfysica verder te brengen.

Met haar grote ervaring aan wat ze al heeft meegemaakt door pesten, stress, verschillende keren het verlies van haar partners door ziekte, en de zware last, pijn en verdriet die dit allemaal met zich meebrengt, heeft ze een diepe kijk gekregen op het leven, maar ook hoe je hiermee om kan gaan, het verwerken, en uiteindelijk transformeren in een volledig nieuw leven! 

Wij zijn zo dankbaar voor deze diepgang in het leven, die zij ons al heeft gegeven. Wij willen haar niet kwijt! En hopen dat zij haar kennis en ervaring nog kan delen en uitdragen om anderen te helpen! 

Wij zijn dankbaar voor alle gaven, dat ons een kans geeft om te leven!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 145,00
Doel: € 13.000,00
1%