Geef Malik uit de Oekraine een pijnvrij leven! | Geld inzamelen
 
 

Geef Malik uit de Oekraine een pijnvrij leven!

Malik werd aangereden gevonden en geopereerd. Hij wil heel graag pijnvrij lopen. Help hem!

Malik werd in de Oekraine in de ijzige kou ergens langs de weg gevonden. Het arme schaap was aangereden en niemand keek naar hem om. Gelukkig waren zijn angels net op tijd. Zij brachten hem vermagerd en onderkoeld naar het asiel en daar werd hij met veel liefde en weinig middelen ontvangen. Hij werd geopereerd en er werd een pin geplaatst. Aangekomen in Nederland had het arme kereltje veel pijn en zijn liefdevolle opvanggezin ging direct met hem naar de dokter. Die maakte meteen een foto en zoals je op de foto kunt zien is de pin met een stukje bot aan de wandel gegaan. Auw, dat doet echt heel veel pijn!

 

Malik van Stichting Little Tigers wil heel graag pijnvrij door het leven. Een operatie waarbij zijn pin verwijderd wordt en waarbij hij een nieuwe pin krijgt. https://www.littletigers.eu/profiel/malik/ is de adoptiepagina van Malik, maar natuurlijk moet hij eerst beter worden. Help jij hem? Iedere euro is welkom, we zijn er heel erg blij mee.

Little Tigers gebruikt het geld dat zij ontvangt 100% ten gunste van de dieren waar de stichting zich voor inzet.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 205,00
Doel: € 1.750,00
11%

Deze actie is gesloten.