Geef kinderen in armoede een lach!

Geef kinderen in armoede een lach! | Geld inzamelen
 
 

GEEF KINDEREN IN ARMOEDE EEN LACH!

Niemand mag alleen zijn tijdens de feestdagen!

Wie geniet er nu niet van een middagje naar het circus en zeker met de feestdagen?

Helaas is er ook in ons welvarende Nederland een groep, die dit wel zou willen, maar helaas niet kan. We hebben het dan over voornamelijk kinderen en gezinnen, die het simpelweg niet zo breed hebben, maar ook de vluchtelingen bijvoorbeeld vanuit de oorlog in Oekraine en daarom geen geld hebben voor een uitstapje naar het Wintercircus Pallasso.

Dat raakt ons. En daar willen we dus iets aan doen. In samenwerking met QUIET Den Bosch en Stichting Circus Pallasso gaan we samen met u geld bijeenbrengen om tijdens de feestdagen ook deze vergeten groep een onvergetelijke belevenis te kunnen bezorgen.

Helpt u ons daarbij mee?

Stichting Circus Pallasso en Quiet Den Bosch zet zich in voor mensen die leven in armoede en gevlucht zijn uit oorlogsgebied. Met hulp van u... verzachten zij hun situatie door hun een gratis extraatje aan te bieden die zij niet kunnen betalen.

Want als je leeft in armoede en of alles hebt moeten achtergelaten, heb je geen geld voor ontspanning.

Juist daarom proberen wij om zoveel mogelijk kinderen en gezinnen in de periode tussen 18 december 2024 en 5 januari 2025 gratis de kans te geven om erbij te zijn en een lach op hun gezicht te toveren bij Wintercircus Pallasso.

Help ons en namens de kinderen alvast hartelijk dank voor uw steun!!

Voor meer informatie: https://www.wintercircuspallasso.nl/ons-goede-doel

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

52 donaties
€ 805,00
Doel: € 10.000,00
8% / 225 dagen te gaan