Geef kinderen in armoede een lach!

Geef kinderen in armoede een lach! | Geld inzamelen
 
 

GEEF KINDEREN IN ARMOEDE EEN LACH!

Wie geniet er nu niet van een middagje naar het circus? Helaas is er ook in ons welvarende Nederland een groep, die dit wel zou willen, maar helaas niet kan. We hebben het dan over voornamelijk kinderen en gezinnen, die het simpelweg niet zo breed hebben, maar ook de vluchtelingen vanuit de oorlog in Oekraïne en daarom geen geld hebben voor een uitstapje naar het Wintercircus Pallasso.

Dat raakt ons. En daar willen we dus iets aan doen. In samenwerking met QUIET Den Bosch en Stichting Circus Pallasso gaan we samen met u geld bijeenbrengen om ook deze vergeten groep een onvergetelijke belevenis te kunnen bezorgen.

Helpt u ons daarbij mee?

Stichting Circus Pallasso en Quiet Den Bosch zet zich in voor mensen die leven in armoede en gevlucht zijn uit oorlogsgebied. Met hulp van u... verzachten zij hun situatie door hun een extraatje aan te bieden die zij niet kunnen betalen.

Ook vanuit de reguliere kaartverkoop van Wintercircus Pallasso gaat € 1,00 per ticket naar dit doel, want als je leeft in armoede en of alles hebt moeten achtergelaten, heb je geen geld voor ontspanning.

Juist daarom proberen wij om zoveel mogelijk kinderen en gezinnen in de periode tussen 16 december 2022 en 1 januari 2023 gratis de kans te geven om erbij te zijn inclusief een drankje en iets lekkers om een lach op hun gezicht te toveren.

Help ons en namens de kinderen alvast hartelijk dank voor uw steun!!

Voor meer informatie: https://www.wintercircuspallasso.nl/ons-goede-doelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 285,00
Doel: € 30.000,00
0% / 31 dagen te gaan