Geef Karin, Bas en Roy tijd met elkaar

Geef Karin, Bas en Roy tijd met elkaar | Geld inzamelen
 
 

Karin (40 jaar jong), vrouw van Bas en moeder van Roy (13), is al jaren aan het kwakkelen met haar gezondheid. Inmiddels is er bij haar een onderbeen geamputeerd en is ze aan haar rolstoel gekluisterd.

Recent is er, na jaren onderzoeken, de diagnose ALS in geconstateerd, is er sprake van een vergevorderd stadium en heeft ze niet lang meer te leven.

Roy heeft begin juni een ernstig ongeluk gehad met de crossmotor en heeft hier meerdere botbreuken aan overgehouden oa. zijn enkel, 2 polsen, 3 ruggenwervels. Eigenlijk zou hij in een revalidatiecentrum moeten zitten, maar gezien Karin haar situatie hebben ze Roy veel liever thuis en begeleiden ze samen met een revalidatie arts het revalideren vanuit huis.

Bas is zelfstandig ondernemer en moet gewoon aan het werk (de rekeningen moeten gewoon worden betaald), maar veel liever had hij meer tijd thuis doorgebracht met zijn gezin.

Bovenop deze ellende komt dat het gezin middenin een verhuizing zit omdat vanwege de aardbevingproblematiek ze naar een tijdelijke woning moeten.

Met elke donatie kan Bas weer iets meer tijd doorbrengen met Karin en Roy en wellicht nog een paar leuke dingen doen in de korte periode die ze nog samen hebben.

Wij hopen op uw steun!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
268 donaties
€ 12.645,00