Geef ieder kind een kans

Geef ieder kind een kans | Geld inzamelen
 
 

Geef ieder kind een kans

Ik wil dat ieder kind de kans en de mogelijkheid krijgt om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Ik weet en geloof ook dat elk kind dat kan, als het kind de juiste en gemotiveerde begeleiding krijgt. Ik doe dit al zo veel jaren, maar ik merk dat ik een grote groep nog niet kan helpen, omdat ze de gelden niet hebben. Met pijn in mijn hart zie ik dit herhaaldelijk gebeuren. Ik heb een talent en dat is kennis overdragen en zo wil ik ook dat ieder kind zijn talent ziet en weet dat die slim genoeg is.

Zo veel kinderen krijgen geen kans om zich op een leuke en prettige manier te ontwikkelen in het hedendaagse onderwijsstelsel bijvoorbeeld groep 3 t/m 8. Ik wil deze kinderen door jullie bijdrage gratis taal- & rekenlessen aanbieden op alle niveau's. Het is mijn passie en drijfveer om dit uit elk kind, jong en oud, te halen. Zo veel ouders kunnen helaas geen bijlessen betalen en met jullie steun is het hierdoor wel mogelijk om vele kinderen, buiten schooltijd, te ondersteunen. Zo dankbaar zal ik zijn om dit met uw bijdrage te mogen doen, woorden schieten dan tekort om mijn dankbaarheid uit te spreken. Hoe geweldig en hartverwarmend is het dan, dat ik tegen een ouder/ouders/verzorgende van het kind kan zeggen, maakt u zich maar geen zorgen, dit wordt al gefinancierd door doneeractie.nl (door UW bijdrage). Ik kan uw kind elke week bijles geven, heel het schooljaar of zelfs langer.

Wat je ook frequent ziet is dat de overstap van "basisschool naar het voortgezet onderwijs" en/of van "voortgezet onderwijs naar het mbo" voor vele kinderen een grote stap is. Ze raken vaak het overzicht en structuur kwijt, weten nog geen planning te maken of de juiste tools in te zetten. Ik wil deze kinderen ook per vak begeleiden, kennis op maat overdragen, bijlessen verzorgen zoals bijvoorbeeld scheikunde, wiskunde, medisch rekenen, verpleegkundig rekenen, farmaceutisch rekenen, AVO vakken, geschiedenis, aardrijkskunde en biologie. Tools/handvatten meegeven hoe zij het beste kennis kunnen opnemen en zich eigen maken. De kinderen ondersteunen bij kortetermijndoelen, langetermijndoelen, microdenken en macrodenken.

Ik wil zo veel kinderen op maat bijles (na schooltijd) aanbieden, inspireren, coachen, stimuleren, het geloof en het vertrouwen geven dat ze alles kunnen behalen wat ze maar willen, onderzoeken waar hun talent ligt, de juiste didactische methodes uitwerken en toepassen wat wel werkt bij deze kinderen, zodat ze ALLEMAAL veel plezier krijgen in lessen zoals taal en rekenen. Met uw bijdrage kan ik dan ook mooie onderwijs ondersteunende spullen voor ze kopen en kan ik zo veel meer voor ze betekenen!

Onze kinderen zijn namelijk de toekomst voor morgen! Ik hoop van harte dat u mij hierbij kan ondersteunen.

Spread the word please.

Een warme groet en alvast enorm bedankt! 

CiciliaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.