GEEF EEN DONATIE VOOR DE WEDEROPBOUW IN LOMBOK | Geld inzamelen
 
 

GEEF EEN DONATIE VOOR DE WEDEROPBOUW IN LOMBOK

Donatie gevraagd voor de wederopbouw bevolking op Lombok. Steun ons !!!!!

Beeld u eens even in dat op een dag jouw gezin, jullie huis waar je jaren in hebt geleefd, buren, werk, andere familie leden, spullen, eigenlijk heel je bestaan word in 1 klap verwoest. Je hebt niks meer alleen jezelf nog, en je mag hopen dat je naaste het ook hebben overleefd. Als je dan ook nog in een land leeft die vrijwel geen geld heeft voor wederopbouw voor de bevolking, dan krijg je het zwaar te verduren en is het einde uitzichtloos.

Gelukkig weet ik als geen ander dat de bevolking onderling heel sterk is, en kracht krijgt van elkaar. De angst is te zien in de ogen van de Indonesische bevolking. Keer op keer worden ze weer getroffen door een hevige aardbeving of Tsunami.

Het lijkt wel of het een vergeten kindje word van Nederland. Er komt niks meer terug op het journaal van de toestand op Lombok. Terwijl ik uit de eerste hand van de bevolking daar, en van mijn familie een melding krijg tot op de dag van vandaag dat er bevingen blijven komen. Het is teleurstellend om te zien dat Nederland zich niet heel erg hiervoor inzet. 

Ik wil graag een oproep doen voor iedereen, help de wederopbouw voor de bevolking op Lombok. Niet alleen voor mijn familie, maar voor de hele bevolking. Ze zijn getroffen, hebben het te voorduren, zijn aangeslagen en ze hebben geen middelen om zich helemaal opnieuw te beginnen. In tenten slapen tussen de rijstvelden of op sportvelden en/of openbare ruimtes daar liggen ze dan met hele gezinnen te slapen. 

Een kleine donatie zal van harte welkom zijn, de bevolking zal hier heel blij mee zijn. Ook nieuwe kinder tehuizen en scholen kunnen daarmee gebouwd worden. Alleen heb ik U HULP daarbij nodig

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.