Geld inzamelen | Gebitsteiniging voor 3 katten
 
 

Gebitsteiniging voor 3 katten

gebitsreiniging voor 3 katten

Dank je wel dat je de tijd neemt om deze doneer vraag te lezen.

Ik heb een kleine privé dierentuin, met allerlei geredde dieren. Deze dieren mankeren allemaal wat. Van kromme poten, missende staarten tot aan zwaar mishandelde dieren. Eigenlijk de dieren die bijna niemand wil hebben.

Zo heb ik dus ook 4 katten met allemaal een naar verleden. Doordat verleden, slecht eten, zijn hun tanden erg vies geworden of tanden en kiezen zitten los en hebben hierdoor ook steeds ontstoken tandvlees.

Ik probeer ze een voor een te laten behandelen. Een van de 4 is behandeld. Zij was er het slechts aan toe. Bij haar zijn alle tanden en kiezen getrokken. Dit had ze bijna niet overleefd. De dierenarts rekening was daarom aardig opgelopen, maar nu zijn er nog drie die hopelijk alleen een reiniging nodig zijn.

Normaal zou ik dit gewoon allemaal zelf betalen, maar door vele tegenslagen (oa kapotte auto) heb ik dat geld niet meer.

Ik hoop dat hier nog lieve mensen te vinden zijn die mij, of eigenlijk de katten, middels een geld bedrag willen steunen.

Eigenlijk hou ik er niet van om geld te vragen aan anderen, maar wil ook graag dat ze geholpen worden.

Ik ga zelf nog proberen om een tweede baan naast mijn meer dan full time baan te vinden om alles eventueel toch nog zelf te kunnen betalen. Ik vind dat alleen naar, omdat dat ook weer ten kostte gaat van de aandacht aan de dieren.

Nogmaals heel erg bedankt voor het lezen en als u een donatie doet nog een beetje meer bedankt. 

Knuffels, pootjes en of staartjes van de konijnen, cavia's, egels, ratten, vogels, hagedissen, kameleons, gekko's, schildpadden, kreeft, krab, vissen en katten.

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.