Gebitsrenovatie Hongarije | Geld inzamelen
 
 

Gebitsrenovatie Hongarije

help mij voluit lachen!

Al een poos geen goed gebit, oa veroorzaakt door een kaakoperatie die niet heel erg goed is gegaan. Onlangs zijn er op 4 plaatsen oude vullingen uitgevallen, met medenemen van extra stuk kies! Gevolg 3 lege plekken,waarvan 1 gevoelig, en 1 minder groot gat maar wel met veel pijn! De andere kant waar de gevoelige zit voel ik wel een beurse plek in mijn wang; bang dat daar een abces zit. 

Leef onder bijstandsniveau (835 per maand) en bezuinig aan alle kanten! alleen een basisverzekering zonder welke tandarts behandeling dan ook! 

Bijzondere bijstand proberen aan te vragen, maar daar moet je de eerste €500 zo en zo zelf van betalen en krijg je boven dat bedrag alleen basis vergoed (houd dus in dat je altijd zelf betaald, aangezien trekken en evt wortelkanaal al ruim beneden dat bedrag zit)

Verder wezen googelen en er zijn gratis behandelingen voor daklozen en iilegalen (eigenlijk ook alleen maar trekken van kiezen en evt pijnbestrijding) maar niet voor minima.

Universiteiten krijg je een korting van 25%, dus nog steeds geen optie. 

Conclusie: zelfs het trekken van de kiezen en de wortelkanaalbehandeling kan ik niet betalen; zou dat wel gaan op de een of andere manier dan mis ik aan beide zijden een flink kouwoppervak , waardoor ik nooit meer goed zou kunnen kauwen.

De prijzen die in Nederland worden gerekend zijn absoluut niet te vergelijken met de prijzen in Hongarije! Hier geen tandartsverzekering maar sparen ,als je dat kunt, en dan naar Hongarije gaan is veel voordeliger. Graag wil ik dan ook een complete gebits renovatie in Hongarije om weer gezond met een big smile vereder te kunnen leven!

Op de foto zoals ik nu lach...altijd mond dicht.  

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 17,00
Doel: € 4.000,00
0%