Games4theglobe

Games4theglobe | Geld inzamelen
 
 

Veel kinderen, zoals ik vroeger, speelden videogames op consoles of pc's die op cd's waren geleverd. Na verloop van tijd zijn we ze ontgroeid en stappen we over op andere spellen en consoles. Maar tegenwoordig kunnen de meeste videogames worden gedownload en is er geen cd meer nodig. Als gevolg hiervan ontstaan er stapels cd-games en consoles die we niet meer gebruiken, maar nog steeds in perfecte staat verkeren. Ze verkopen is zinloos omdat oude games snel waarde verliezen. Dus waarom zou u de spellen in plaats daarvan niet aan iemand anders geven die ze nog zou kunnen gebruiken? Games for the Globe maakt het gemakkelijk om uw gebruikte videogames en consoles aan andere kinderen over de hele wereld te schenken, zodat ze er net zo van kunnen genieten als u ooit deed.

Wij zijn een non-profit organisatie welke is opgericht in Californië, Verenigde Staten. We zijn toegewijd aan het herverdelen van de enorme opslag van gebruikte videogame benodigdheden in Amerikaanse huishoudens en dus hopelijk snel ook Nederlandse huishoudens. We verzamelen en verzenden videogames naar sociaal-maatschappelijke organisaties in Kenia en deze herverdelen naar scholen, ziekenhuizen en kerken in heel Afrika.

Al uw donaties zullen dus rechtstreeks gaan naar het mede mogelijk maken van het videogame plezier voor alle kinderen in heel Afrika. Momenteel zijn we gepartnerd met Close the Gap Kenya om dit mogelijk te maken. 

Meer informatie kunt u vinden op de website. Alvast enorm bedankt!

www.gamesfortheglobe.orgEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.