FWS Fonds tegen kanker

FWS Fonds tegen kanker | Geld inzamelen
 
 

Op 9 Okt 2021 heeft mijn moeder de strijd tegen kanker verloren. Ze is naar een kort ziektebed overleden. Eerder werd er nier kanker (grawitz gezwel) geconstateerd.

Op deze site wil ik graag geld inzamelen  voor onderzoek naar deze lastig te behandelen vorm van kanker aangezien de het moeilijk op te sporen is en patienten vaak al uitzaaien ( metastasen ) hebben, is de ziekte vaak al in een gevordere stadia waardoor overlevings kansen beperkt zijn tot 10 procent .Chemotherapie met groeiremmende medicatie (cystostatica) heeft weinig effect daarom is vroege constatering ,middels echoscopie en andere methodes  noodzakelijk zodat er een opertaie gedaan kan worden waarmee  de overlevingskansen van de patient worden vergroot.

Daarom zal en blijf  ! ik mij inzetten voor het KWF fonds . Waar ik dit eerder deed vanwege het leed wat deze ziekte veroorzaakt bij kinderen is het nu persoonlijk geworden helaas .  het geld wat gedoneerd word zal besteed worden aan een grafsteen en de rest  zal gegeven worden aan het KWF .ten bate van het gehele onderzoek naar kanker .

Alvast Bedankt !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.