Future ME | Geld inzamelen
 
 

Future ME

Fashion Mode

Ik hink al een tijd met de gedachte om iets voor mezelf te beginnen. De mensen die mij kennen of die mij voor het eerst ontmoeten vinden mij er vaak goed verzorgd uitzien en vertellen me dan ook dat ik iets in de mode moet gaan doen. Ik heb dan nu eindelijk die stap genomen.

Ik heb met veel ondernemers en mensen in de modeindustrie gesproken om te kijken waar er vraag voor is en wat ik zou kunnen doen. Ik wou zelf graag met kinderen beginnen maar er is mij aangeraden om volwassen kleding te doen en eventueel te vertalen naar kinderen. Dat is precies wat ik ga doen. Ik wil een herenlijn opzetten en bepaalde items daarvan vertalen naar kinderen zodat vader en zoon/dochter matchen. Daarnaast wil ik ook met opkomende artiesten werken voor de artwork, dat is wat mijn merk anders dan alle anderen moet maken, uniek! 

Ik heb een ondernemersplan, een positionering's plan en een overview van de tekeningen van de collectie die ik hier niet op wil plaatsten maar het is wel beschikbaar voor meer informatie

Met behulp van social media en mijn connecties ga ik hier een succes van maken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 75.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.