Future Commercial Pilot | Geld inzamelen
 
 

Future Commercial Pilot

Ik wil een piloot worden. Wat mannen kunnen, kunnen wij vrouwen ook. Niks is te gek!

Lieve dames en heren, 

Ik ben Sheariah (19) en ik wil piloot worden. Er zijn niet veel vrouwelijke piloten. Wat mannen kunnen, kan ik ook, kunnen vrouwen ook. 

Ik ben aangenomen op een vliegschool in Florida (Amerika). Ik dank God hier echt voor. God is echt goed. Ik ben daar zeker nog druk voor aan het sparen. Sinds de nieuwe regering van Trump krijg ik geen studiebeurs meer terwijl ik wel mooie cijfers heb gehaald op mijn havo diploma afgelopen schooljaar. Dus ik bedacht een oplossing: ik zou mensen hun curriculum vitae (cv) willen oppimpen voor €7,50.

Zelf ben ik ook druk aan het sparen. Ik volg nog een extra opleiding Wiskunde B en Natuurkunde zodat ik goed voorbereid naar de VS kan gaan. Daarnaast heb ik twee banen. Doordeweeks werk ik bij een christelijk callcenter en in het weekend bak ik pizza's. Zolang ik mijn doel niet heb bereikt zit ik niet stil. 

Ik heb nu zelf 10% gespaard en mijn opleiding kost €50.000,-. Zelf wil ik ook sparen dus ik hoop de helft te kunnen ophalen en de helft zelf te kunnen betalen. 

Wie wat wilt geven, mag zich vrij voelen om te geven. 

Mensen die hun cv willen laten pimpen mogen het sturen naar [email protected] 

Hieronder nog eens mijn gehele verhaal bij het magazine BEAM 

 

https://www.facebook.com/jongeren/posts/1665202996884229

✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

90 donaties
€ 1.917,00

Deze actie is gesloten.