FUN2GO Duo Fiets

FUN2GO Duo Fiets | Geld inzamelen
 
 

FUN2GO Duo Fiets voor Zorginstelling Reinaerde. 

Een groep met 7 cliënten. waar verschillende vormen van zorg worden geboden namelijk, dagbesteding en wonen in een huiselijke sfeer. 15 uur per dag zijn er vaste verzorgenden aanwezig. De zorgvragers beschikken over een zit/slaapkamer met gezamenlijke douche en toiletgelegenheid, daarnaast kan gebruik gemaakt worden van verschillende gezamenlijke ruimtes waaronder de huiskamer waar verschillende activiteiten geboden worden dit naar wens en behoefte van de zorgvragers.

Omdat we graag een rondje ‘’fietsen’’. als activiteit aan onze zorg willen toevoegen zouden we graag een duo fiets aanschaffen. De duo fiets laat mensen die niet goed ter been zijn weer samen op mooie plekjes komen. Genieten van de heerlijke buitenlucht en de omgeving. Het is voor ons een hele belangrijke fiets, omdat wetenschappelijk is bewezen dat bewegen de kans op chronische ziekten, lichamelijke beperkingen en cognitieve achteruitgang verkleind.

Zorghuis Reinaerde werkt vanuit een visie, deze komt terug in de naam Triple-C

Triple-C is een visie en een methodiek voor de begeleiding en behandeling van mensen met een (verstandelijke) beperking, die daarnaast gedragsproblemen of psychische problemen hebben. De drie C’s van Triple-C staan voor Cliënt, Coach en Competentie. Coaches (begeleiders) ondersteunen cliënten door op basis van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie samen competenties op te bouwen.
Cliënten ervaren het gewone leven, doordat we:
•uitgaan van hun menselijke behoeften; •een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met hen aangaan (relatieopbouw) 
•samen werken aan betekenisvolle daginvulling (competentieopbouw) 
•anders kijken naar probleemgedrag en de onderliggende oorzaken aanpakken.

Voor de aanschaf van een duo fiets zijn we op zoek naar mensen die ons financieel willen steunen. En zouden heel blij zijn met de bijdrage's die binnen komen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.