Froukjes reis naar succes! | Geld inzamelen
 
 

Froukjes reis naar succes!

Om goed succesvol te worden moet de basis goed zijn. Ik kan hierbij wel wat hulp gebruiken

Ik wil van mijn blog en youtube kanaal een inkomsten post maken. Dit betekend dat ik als een malle er voor moet zorgen dat het content optimaal is, de video's gaaf en het enthousiasme van het scherm spat! Hoewel youtube even stil heeft gelegen, wil ik weer fris en fruitig terug komen.

Daarnaast ben ik druk bezig om mijn eigen bedrijf op te starten. Een extensie van mijn blog, iets wat ik helaas nog niet naar buiten kan brengen omdat het nog te vers is. Maar iets wat op een (als het aan mijn ligt) korte termijn bekend zal worden voor jullie!

Naast deze twee heerlijke hobby's ben ik een fanatieke turntrainster met een passie voor planning, uitwerken en voorbereiden.

Vanwaar deze Doneerpagina?

Nou! voor al dat uber gave werk, heb ik een goed werkende laptop nodig. De mijne tikt inmiddels de leeftijd aan van 6 jaar en begint intens oud te worden. Ik wil dus graag een nieuwe laptop, een een macbook om precies te zijn. Dit is namelijk een laptop die een nog langere levens duur schijnt te hebben met daarbij een besturingssysteem wat ik liever gebruik als windows. Helaas beschik ik niet over de financiele middelen en kan dus wel een steuntje gebruiken. 

Een twittervriendin zei tegen mij waarom begin je niet een doneer pagina? En ik dacht bij mijzelf. Ja waarom eigenlijk niet. En zo binnen een dag staat deze pagina er! En ik ben intens nieuwsgierig of dit dan ook zo goed werkt!
Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 650,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.