FRIS Voor Kinderen Sportdagen | Geld inzamelen
 
 

FRIS Voor Kinderen Sportdagen

Help jij ons mee om ouderloze en thuisloze kinderen in Nederland te laten sporten?

Waarom deze sportdagen?
Het is voor veel ouderloze en thuisloze kinderen niet mogelijk om te sporten. En juist sporten is belangrijk voor de geestelijke en sociale ontwikkeling van een kind. Vandaar dat Stichting FRIS Voor Kinderen en Stichting van het Kind de handen ineen hebben geslagen en dit voor ruim 500 van deze kinderen wel mogelijk gaat maken.

Ons doel is €7500,-. We zitten nu op de € 7063,85. We hebben dus nog ongeveer €437,- nodig om ons doel te behalen. Help jij mee? 

Waarom Stichting FRIS Voor Kinderen?
Een veilige, onbezorgde jeugd in een prettige omgeving, waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt opgroeien tot een volwassen mens vol vertrouwen. Dat is niet iedereen gegeven. Daarom zet FRIS zich sinds 2015 in voor kwetsbare kinderen in Nederland met Stichting FRIS Voor Kinderen.

Dit doen we niet alleen...
Dit jaar werken we opnieuw samen met Stichting van het Kind. Alle donaties en sponsorbedragen komen volledig ten goede aan de FRIS Voor Kinderen sportdagen. Deze sportdagen worden in samenwerking met Stichting van het Kind georganiseerd tijdens de Nationale sportweek 2018 (15 t/m 29 september). De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten.

www.frisvoorkinderen.nl

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 442,00
Doel: € 437,00
101%

Deze actie is gesloten.